"Enorm styrka i vår breda trupp"

Vimmerby Hockeys tränare Anders Spaak var nöjd efter kvällens seger mot Skövde:

”Med tanke på att detta var den fjärde matchen på sju dagar, så är jag farmför allt nöjd med att vi genomför 60 minuter med klara skallar och att vi följer matchplanen till punkt och pricka.
Det var viktigt att komma upp på banan igen efter den lite sämre insatsen mot Kumla i fredags.
Vi har en enorm styrka i vår breda trupp. Trots att vi i kväll saknar i stort sett en hel högpresterande femma samt vår förstemålvakt, så har vi fyra bra femmor omklädda. Nu gick vi i och för sig runt på tre, men det var mest för att få ordentligt tempo i matchen.
Det är en jämn match och Skövde är ett bra lag. Vi släppte till lite enkla lägen i den första peridoen, då vi tappar puck på offensiv blå, men vi korrigerade vårt försvarsspel ganska snabbt och fick ordning på det. I början av den tredje hade de lite grand, men sedan tycker jag att det var lugnt. Vi är starka framför eget mål och oftast fick de ta avslut från svåra lägen.”


Kommentarer
Postat av: Tomas i Veddige

Det kunde inte bli mycket bättre när man var hemma och hälsade på i helgen och även passade på och besöka Tigerkulan. Vilken spännande match man bjöds på och vilket lag VH har. Man måste verkligen berömma målvaktsersättaren Robin Andersson, man skulle nästan kunna tro att han stått hela tiden, för så säkert som han agerade.

And a big plus for Shawn Snider that grow into the team. Go Canada Go!

Men ett litet minus till domarteamet som skapade mer (publik)storm, än vad det var utanför och även vad det var på vägen hem till Halland.

2011-11-29 @ 00:28:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0