GIK-tränaren inte allt för besviken

Grästorps tränare Conny Magnusson var inte allt för nedslagen efter kvällens 2-3-förlust mot Vimmerby.

”Vi har spelat bra på slutet och gör en jättebra match i kväll. Problemet för oss är att vi producerar för lite mål. Vimmerby gör sina 2-1- och 3-1-mål efter individuella misstag från vår sida - vi kladdar lite för mycket och slår passningar i fel lägen. Samtidigt hör det till och det är starkt av dem att utnyttja det.

Det märks tydligt att Vimmerby är ett topplag med bra självförtroende och att vi ligger där nere. Det som skiljer mellan lagen sitter mycket i huvudet på spelarna.

Ändå vinner Vimmerby rättvist. De är bättre än vad vi är. Vi är inte tillräckligt smarta. Bland annat får vi inget bra tillfälle att ta ut målvakten. Det beror till stor del på att ingen spelare lägger ner pucken på målvakten för att få en offensiv tekning. På slutet hade vi inga kvitteringschanser, så Vimmerbys seger är inget att säga om.

Vi har inte den bredd i truppen som krävs för att vinna sådana här matcher. Vimmerby har dessutom en stabilitet i sitt spel som vi saknar. Och det ger resultat i längden.

Nu siktar vi på att slå Mariestad i derbyt på söndag. Det passar oss bra att slå ur underläge. Vimmerby är helt klart ett bättre lag än vad Mariestad är, så vi ska absolut kunna vinna mot Mariestad.”


Kommentarer
Postat av: Tomas i Veddige

Grästorp IK och tränare Conny Magnusson ska ha all heder för att de gjorde en bra match. Den var spännande in i det sista. Såg matchen live, tillsammans med några trogna från VH Ultras och frun.

2011-11-18 @ 23:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0