Mestadels väntade resultat i kväll

Övriga matcher i division 1 E i kväll:

Gislaved-Kumla 0-4 (0-2, 0-1, 0-1)
Stabil seger för Kumla. 1+1 av Martin Andersell och Carl-Johan Sjögren. Och skotten ska vi inte tala om.
Skott: 16-46.
Publik: 315

Vita Hästen-Mariestad 4-1 (1-0, 2-1, 1-0)
Hästen dominerade matchen och med sju tvåminutersutvisningar mot två, går det inte slå de suveräna Lipizzanerna hemma i Himpan.
Skott: 33-22
Publik: 988

Skövde Arboga 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)
SIK hade verkligen kniven mot strupen i kväll men var överlägset motståndet. Nästa måstematch väntar på söndag. Vasse Lars Trygg gjorde 1+1.
Skott: 53-24
Publik: 833

Mjölby-Tranås 3-4 (2-0, 0-1, 1-2, 0-1)
Vi sparar det bästa till sist. Mjölby hade ledningen under i stort sett hela derbyt men TAIF kvitterade till 3-3 med mindre än en minut kvar av tredje perioden. Med ynka 16 sekunder kvar av förlängningen gjorde sedan Jonathan Lindell (hans andra mål i år) 4-3 till gästerna. Men bara 652 pers?
Skott: 22-30