Osse nöjd med två poäng

6-5 borta mot Arboga efter straffavgörande. Vimmerby Hockey fortsätter att samla poäng. Nu skiljer tolv poäng ner till Tranås, som är första lag under strecket till Allettan. VH:s assisterande tränare Nicklas Oscarsson var nöjd med kvällen:

"En bra division 1-match, som var jämn i två perioder. I den tredje tog vi över helt. De gick på tre femmor hela matchen och plågade sin farliga förstalina tufft. Det fällde avgörande till slut. I de tredje perioden och i overtime var det stundtals spel mot ett mål.
Arboga är ett bra lag, framför allt offensivt, och det är starkt av oss att vinna mot dem på bortaplan.
Att vi vinner beror på två saker: Att vi kan köra på fyra femmor hela tiden och därmed orkar i 60 minuter, samt inte minst vår bredd. Vår förstafemma är jättebra i dag. De skapar massor med chanser men får inte in pucken. Då har vi istället andra formationer som kliver fram och gör samtliga mål".