Sune Bergman nöjd med sitt lags insats

Jag pratade just med Vita Hästen-tränaren, Sune Bergman. Han sammanfattade kvällen så här:

"Jag är jättenöjd med vår insats. Det var en bra hockeymatch mot ett bra lag med stort självförtroende.
Av de lag som vi har mött här hemma så är det absolut Vimmerby tillsammans med Skövde som har varit bäst. Vimmerby är definitivt ett lag för Allettan.
Till sådana här matcher är det inte svårt att tagga till, snarare var det så att det kändes lite spänt och nervöst i den första perioden
Vi fick en tung start, gjorde en del individuella misstag och fick inget tryck i grejorna. Vimmerby var klart bättre än vad vi var i den första perioden. Vi hade lite tur som fick ett reduceringsmål men sedan tycker jag att vi tog över allt eftersom matchen gick.
I den andra perioden fick vi även utdelning på våra chanser och i den tredje perioden var det vi som dominerade. Vimmerbys läge, då de spelade 5 mot 3 i mer än en minut, blev matchavgörande. Vi försvarade oss bra och kunde kontra in 4-2 i spel 4 mot 5."