TAIF-tränaren: "Vi är det bättre laget"

Tranås tränare Torleif Lundsten var självklart besviken efter kvällens förlust. Han delade ut lite ris och en hel del ros till Vimmerby.

"Tabellen och poängskörden ljuger inte. Visst är Vimmerby värda sin plats i serien. De är högeffektiva och har en in i helvetes bra målvakt i Calle Brattenberger. Synd bara att han ska hålla på med sådana dumheter som han gjorde i slutet av matchen (slagsmål). Det ska bli intressant att följa VH i fortsättningen nu när Brattenberger sannolikt blir avstängd några matcher.
Jag tycker att vi är det bättre laget över hela banan och under hela matchen. Vi äger stora delar av drabbningen och spelar bra hockey. Vimmerbys båda första mål kommer efter individuella misstag från vår sida. I den första perioden är det dessutom vi som åker på alla utvisningar.
Deras 3-0-mål är ruskigt snyggt, men de gör det på sitt enda anfall i den andra perioden. 4-2 kommer sedan i öppen kasse, så jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Jag är besviken på Vimmerbys ledare. Ingen av dem vill ta oss i hand efter matchen. Vad som än har hänt på isen, så hör det till god sed att man gör det.
En som jag däremot måste berömma är kaptenen Christian Widéen - vilken spelare och vilken personlighet.
Sammanfattningsvis vill jag ändå berömma vårt gäng. Vi höjer oss rejält jämfört med förlusten mot Kumla senast."


Kommentarer
Postat av: Hasse

Å va fan va du på för match Snorleif??? Inte konstigt att Tranås e ett sånt skitlag om tränaren aspirerar på titeln för världens sämsta självinsikt.

2011-11-05 @ 01:15:32
Postat av: LasseÅ

Trevligt språk, Hasse!!

2011-11-05 @ 01:39:18
Postat av: stefan

Håller med att språk valet inte är det bästa men en tränare som er och en domare som inte stävjar påökningar och slag efter avblåsning mot målvakt (säkert efter order ) och detta var en av dom värsta hockey slakterna jag sett ett lag som försökte spela och ett som inte har på en hockey plan att göra...

2011-11-05 @ 02:59:32
Postat av: olle

Undrar om torleif vet om vilket lag som vann, 0 självinsikt = torleif

2011-11-05 @ 10:03:38
Postat av: slaktarn

vilket lag försökte spela? tranås kanske spelar fysiskt, de viker aldrig ner sig o det gör ont att möta, VH är grymt kontringslag o jag är imponerad över deras tabellposition som jag tycker till stor del hänger på brattenberger som igår fick frispel o borde spärrar in en dag eller två.



leder man matchen o den är avgjord med en minut kvar då behöver man inte gå los med strykjärnet som calle gör...



VHs "klack" hördes just under dessa fajter när de visste att segern var bärgad.



den tacklingen i ryggen ni syftar på är ingen tackling, det är en liten knuff i kamp om pucken. tycker man att det ska va utvisning kan man spela innebandy istället, däermot tycker jag att det är synd att spelaren i fråga skadade sig men det är ren otur. det är aldrig kul när spelare skadar sig o speciellt otäckt när det är huvud/nacke.



att VHs tränare inte tackade för matchen är löjeväckande, hybris lr?

2011-11-05 @ 10:11:04
Postat av: peter

Ni kan tacka er tränare som piskat upp det här.

En som har fördomar och lägger sig i andras göromål ska inte ha nån respekt!!!

Avund på sitt sämsta sätt.

2011-11-05 @ 10:43:26
Postat av: Självinsikt?

När matchen är avgjord slaktarn... Varför åker man då och slår på målvakten och startar slagsmål???

2011-11-05 @ 11:06:49
Postat av: Ekanstar

slaktarn och självinsikt?:

Tacklingen är utvisning! Inget snack!!!

Slagsmålet startades av Brattenberger (som inte behandlades så trevligt av våra lirare igår och jag kan förstå att han blir lite trött MEN man behöver inte gå igång som han gör)

Vår #17 delar ut en kraftig slashing - 2 minuters utvisning och klart!

Hade/BORDE ha slutat med det!

Allt efter det var pinsamt från båda håll!

2011-11-05 @ 12:06:10
Postat av: stefan

Oavsett hur packningen går till så är det en checking from behind vilket ska resultera i 5+game! Det är svagt av domaren att inte ta den..

2011-11-05 @ 13:41:49
Postat av: slaktarn

ja som sagt man kan säga vad man vill om "tacklingen i ryggen" o jag håller med ekanstar att det ballade ur i slutet, både spelare o ledare borde skämmas litegrann... visst brattenberger får utstå en del men han är en mur i klart att alla försöker störa honom, han man spelat hockey så förstår man, christansson som körde på brattenberger gjorde det ju givetvis för o jävlas men det räcker ju med att backarna tar hand om det...



det var en match som var underhållande på många vis o jag hade trevligt nere i vimmerby trots pisk.. synd att allt runt om inte blev som det borde. hoppas på bättre stämning nästa gång (tänker på polis o diverse slagsmål). ber om ursäkt för endel av våra "supportrars uppträdande" men det är aldrig en som träter. det visar ju tydligt då ingen av våra supportrar fick åka snutbil..

2011-11-05 @ 16:52:45
Postat av: NEUTRAL

Som neutral åskådare var Tranås det fulaste (grishockey)lag jag sett i år.(Jag har tittat på åtskilliga matcher i olika div.)Domaren behöver nog glasögon om han ska fortsätta att döma.Snacka om att sila mygg och svälja kameler!

2011-11-05 @ 18:07:49
Postat av: olle

Veckans Hockey fråga: Om man förlorar mot ett sämre lag vad är man då? A: Dålig på att räkna. B: Har ett ännu sämre lag C: Har inte alla pommesen på tallriken. OBS! Flera svar kan vara rätt.

2011-11-05 @ 18:34:22
Postat av: Jompa

Angående kaoset bland publiken tycker jag att vuxna människor kan ägna sig åt bättre saker än att puckla på varandra. Oavsett om man kommer från Vimmerby eller Tranås. Tror att man hade undkommit det genom att försöka hålla isär klackarna från början. Förstår att man står upp för sina kompisar när första slaget väl har fallit men det ska inte behöva gå så långt.



Angående matchen tycker jag det var en jämn kamp. Är Vh supporter och tyckte naturligtvis att det var skönt att vi vann men tyckte att Tranås var framme och nosade på förlängning eller till och med vinst om puckarna hade studsat deras väg och Bratten inte hade visat upp ett så bra målvaktsspel. Tänker inte säga så mycket om Brattens slagsmål. Känns trist att det blev så men kan hända under en derbymatch. Angående Erics slagsmål så var skyller jag faktiskt det helt på Tranåsspelaren som jag tycker tvingade fram det genom att psyka spelarna på planen och hela Vimmerbys bänk. Så här i efterhand hade jag uppskattat om Eric hade behållit sin kyla och struntat helt i att ta fajten.



Uppskattar annars att det finns en klack från motsåndarlaget som förhöjer stämningen och även får de fans hos oss som inte brukar sjunga med i klacken att stämma in i ramsorna. Hade inte slagsmålen framförallt utanför isen uppkommit så hade det blivit en riktigt bra hockeykväll.

2011-11-05 @ 23:16:03
Postat av: Berra i skandalklacken ULTRAS

Man bad polisen hålla isär klackarna från ultras sida för flaskorna dom fått på sig innan matchen. Men dom ville försöka. Hoppas Tranås kommer med samma manskap nästa gång eller va de bara folk från Tranås med pinsamt. Kom tillbaka nästa gång igen med samma manskap.

2011-11-06 @ 04:25:40
Postat av: slaktarn

jompa, väl talat.



givitvis provocerade max till slagsmål o det kan ju iofs förstås då man torskar en jämn batalj o christiansson blivit spöad av brattens strykjärn upprepade gånger o ja christiansson åkte på bratten men det är hockey o sånt får man tåla annars straffs man för det.



hockey är ju en sport där man provocerar varandra för att få dem ur balans o vem skulle man försöka få ur balans i vimmerby om inte målvakten?

2011-11-06 @ 13:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0