Linus Hultström matchhjälte för Oskarshamn!

I kväll gjorde Karlskronas ”NHL-proffs”, Bates Battaglia, en sjukt bejublad och uppmärksammad debut. På träning alltså. Och hela Blekingekusten verkar ha gått fullständigt bananas.

Målvakts-Dennis (Karlsson) i Tranås skriver så här på sin blogg:
”Ska bli oerhört intressant att se min före detta kompis Max Qwarnström imorgon på träningen då han under fredagens match hamnade i handgemäng med en vimmerbyspelare med en förlorad framtand som resultat.”
95 kilo urkraft från Frödinge tog tätt!

Carl-Johan Svensson, som med sitt Grästorp sänkte oss i kvalet till ettan 2010 (jag tror att han gjorde typ åtta poäng i de båda matcherna mot oss), verkar ha steppat upp i nya klubben Oskarshamn. Efter en enormt tung inledning på säsongen har han nu börjat hitta målet. I kväll gjorde han IKO:s 1-1-mål, assisterad av VH-produkten Linus Hultström. Och som om det inte vore nog. Lill-Hulta gjorde sedan själv avgörande 3-2 med bara åtta minuter kvar av matchen.

Mörrum släpper två spelare. Dels handlar det om egna produkten Hugo Berglund (center) som har haft svårt att ta plats den här säsongen. Detsamma gäller målvakten Peter Johansson, som vill satsa mer på den civila karriären. Sägs det...

Läser att bloggare Skarpsvärd på BLT har källor som berättar att den "gamle" hårdingen Mats Lusth ska bli ny tränare i Olofström. Detta sedan den förre, förhållandevis milde, härföraren blev bortröstad av spelarna. Undrar hur länge det dröjer innan Lusth i så fall hänger löst i örådet?


Kommentarer
Postat av: Jonas

Att hela Blekingekusten gick bananas var väl lite i att ta i...det var väl bara borta i det lilla blåshålet Karlskrona det blev crazy!

2011-11-09 @ 22:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0