Tredje spelaren lämnar Nybro

Totalt har 138 målvakter speltid i division 1 den här säsongen (samtliga sex serierna inräknade så klart). Fyra av dessa 138 har en räddningsprocent som ligger över 95%. En av dessa är Vimmerby Hockeys lån från IK Oskarshamn, Robin Andersson. Självklart är hans två spelade matcher alldeles för få för att ens kunna kallas statistik, men ändå kul fakta som man ju självklart tar alla chanser att lyfta fram.


Häromdagen lämnade Thomas ”Loket” Lundström Mörrum på grund av motivationsbrist. Nu är den rutinerade centern, med 400 matcher i Allsvenskan och division 1, i stället klar för division II-laget Alvesta.

 

I förrgår skrev backen Rasmus Johansson på för Olofström. Han blev därmed den andre spelaren att lämna kristyngda Nybro Vikings. Nu försvinner även målvakten Marcus Lundell. Ny klubbadress ryktas bli Olofström även för honom.

 

Bloggare Stålnacke sniffade fram att Karlskrona HK har gjort klart med storväxte Leksands-backen Kenny Källström, som inte fick vara kvar i Dalaklubben. Nu rustas det sannerligen för Allettan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0