Inte mycket att säga om...

Måste säga att dagens upplaga av Vita Hästen är det bästa lag som Vimmerby Hockey har mött på år och dar. Trots drömöppningen med 2-0 efter drygt sex minuter så tyckte jag att ledningen kändes ytterst bräcklig. Hästen är det första lag den här säsongen som har kunnat matcha Vimmerbys skridskoåkning. Sedan har man en ruggigt vass förstakedja. Den håller gott och väl god allsvensk klass. Bara att lyfta på hatten!

Nu har vi mött de upphaussade lagen (Hästen, Skövde och Mariestad) två gånger vardera. Och tagit 14 av 18 möjliga poäng. Fullständigt osannolikt bra.

Kumla-Tranås 7-2 i kväll. Och jag fattar ingenting.

Skövde vände och vann i overtime mot Mariestad med 2-1. Jonas Knutsson kvitterade med drygt 2 minuter kvar och samme man avgjorde med drygt en minut kvar av förlängningen. 2 893 personer i Billingehov. Yeah! Trots Skövdsegern åkte laget ändå ner en placering i tabellen - från femte till sjätte plats.

Arboga ny femma efter 5-4 borta mot Gislaved i kväll. Och så Mjölby-Grästorp 1-3. Hmm...?

Vilken match som väntar hemma på fredag. Seger mot Tranås (fyra i tabellen för närvarande) så har vi ett försprång på nio poäng till dem. Förlust, så är det bara tre. Eftersom vi hittills bara har trepoängare hemma, så väljer vi en till sådan! Mer än 1000 pers då?

I övrigt i dag då?
- Västervik vann hemma i division II mot Dalen med 3-2. Ragnar Karlsson segerskytt med knappt sju minuter kvar av matchen.
- Boro derbyslog Nässjö hemma med 5-4.
- Värnamo besegrade stackars Åseda borta med 5-4 och hakar på Västervik i toppen.

Glömde förretsen att nämna Jimmy Andersson i Hästen. Har sisådär 60 U-landskamper för Sverige och gjorde elitseriedebut för HV71 när han var 18 år. Ruskigt bra!


Kommentarer
Postat av: Erik

Tappade vi platsen som minst utvisade lag i ettan med det matchstraffet? :)

2011-11-02 @ 21:25:00
Postat av: Micael

Sannolikt gjorde vi det. Dock tror jag fortfarande att vi är "snällast" i vår division 1-serie. Sak kolla när statistiken är färdigställd i morgon.

2011-11-02 @ 22:06:51
Postat av: Tomas i Veddige

Nja, resultatet är väl inget att säga om?

Men, men, hade inte VH slarvat så mycket, hade minst en poäng varit rättvist.

Såg matchen på Hästen Live. Gu va häftigt det var.

2011-11-02 @ 22:32:30
Postat av: SL

nu när det går så bra är ni välkomna till en träningsmatch mot VIK i slutet av dec passar det?

2011-11-03 @ 14:36:29
Postat av: stefan

SL: Det skulle ju vara intressant att se ! Men det motståndet som V-vik repesenterar skulle inte höja VH:s spel inför allettan tyvärr... VH behöver motstond som motsvarar dom lagen som man möter inte sämre! Så motstånd som Huddinge, Nyköping etc... önskas av oss intresserade VH suportrar inte Västervik tyvärr!

2011-11-04 @ 17:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0