Lite inför eftermiddagen

Seriens bästa hemmalag, Vimmerby Hockey (15 poäng på fem matcher och 24-10 i målskillnad), mot seriens tredje svagaste bortalag, Kumla Hockey (fyra poäng på fem matcher och 13-23 i målskillnad). Kan det sluta på mer än ett sätt? Usch, ja! I eftermiddag handlar det om full inställning och att inte tillåta sig att ens tänka ordet ”underskattning”.

Efter Vimmerbys bortaseger mot Kumla tidigare i höstas, beskrevs VH som ”mediokra” och ”Vimmerby var dåliga” i referatet på IFK Kumlas hemsida. Inför matchen i dag skriver man bland annat: ”… då var serien så pass nystartad att hemsidans skribent trodde att Kumlaförlusten var "ett olycksfall i arbetet" mot ett gäng extremt inspirerade nykomlingar.” Här kan du läsa hela texten.

Ska bli spännande att se Jesper Olsson, lånet från Tingsryd. Har hört mycket gott om den killen.

Håll ögonen på Kumlas Carl-Johan Sjögren i eftermiddag. Den store 21-årige ytterforwarden, fostrad i Huddinge, kom till Kumla i år och leder lagets interna skytteliga överlägset (13 poäng på elva matcher). Hoppas vi får se de båda före detta lagkompisarna från Huddinges J20-lag (Sjögren och vår egen bjässe Alexander Andersson) braka ihop.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0