Nu har Kallinges supporterspelare landat

I går presenterade Kallinge/Ronneby sin supporterspelare och det blev, som en del har siat om, den kanadensiske backen Jason Beckett som gjorde entré under presskonferensen. Beckett är en reslig defensiv back (190 cm och 98 kg), 31 år gammal och kommer närmast från spel med HK Jesenice i den Österrikiska högstaligan.
1998 draftades Beckett i den andra rundan av Philadelphia Flyers. Några NHL-matcher har det aldrig blivit men däremot 238 matcher i AHL. Beckett är spelklar till helgens bortamatch mot Helsingborg.
Grattis KRIF till ett tungt nyförvärv!

Efter en knackig start på försäsongen har Västervik rasslat i gång. I går vann man sin sjätte raka träningsmatch, då division 3-laget Kalmar fick vända hemåt med 11-2 i baken. Nästa gång VIK mönstrar för match är det dags för seriepremiär. Den spelas nästa söndag, 9 oktober, borta mot Limhamn.

Apropå Limhamn, som kvalade till ettan i våras, så har laget imponerat på försäsongen och häromdagen slog man en av seriefavoriterna, Tyringe, med 3-2 i en träningsmatch. Laget har även värvat bra. Dels har man fått in omåttligt med rutin i och med 32-årige Patrik Lindfors (över 200 allsvenska matcher) men även talang i och med bland annat Kim Åkesson (20 år) från Olofström och Christoffer Jönsson (21 år) från Gislaved. Det ska det bli ytterst intressant att se om Limhamn kan utmana storfavoriterna Västervik och Tyringe över en hel säsong.
EDIT: Precis som det står i kommentarerna har också Robert Burakowsky anslutit till Limhamn men i vilken omfattning han kommer att spela är ytterst osäkert.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Burra spelade med limhamn mot tyringe!

2011-10-01 @ 13:07:10
Postat av: Anonym

http://www.sydsvenskan.se/sport/ishockey/article1553820/Evigt-unge-Burakovsky-startar-om-i-Limhamn.html

2011-10-01 @ 13:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0