Spaak missnöjd med kvällens insats

Det var en missnöjd VH-tränare, Anders Spaak, som summerade kvällens bortamatch mot Gislaved. Han gladde sig visserligen över de två poängen, men inte över så mycket mer.

- Grundspelet, skridskoåkningen, insatsen – det finns många detaljer som jag inte är nöjd med. Vi är alldeles för bekväma. Man kan inte åka omkring på bortaplan och tro att andra ska ordna saker åt en. Det gäller att ta sin roll till 100 procent och inte fuska med något alls. På den här nivån slår det tillbaka mot en direkt. Det blir riktigt jävligt, säger Spaak, som också fick ändra om lite i laget inför och under matchen.
Jonas Ström, center i andrakedjan, låg nedbäddad med förkylning. Dessutom fick Eric Johansson, forward i andrakedjan, kasta in handduken efter några byten med känningar i en lårmuskel.
- Jim Nordh fick kliva in och spela center i den formationen och han gjorde det riktigt bra, säger Spaak som i fortsättningen inte är helt främmande för att skifta Ström och Nordh på den positionen.

Som sagt, de två poängen värmde denna kväll och nu ser vi fram emot en rolig match mot serieledande Vita Hästen på onsdag. Eller…?
- Ja, det får vi hoppas i alla fall, skrattar Spaak. Men om vi beter oss då, som vi gjorde i kväll, så kommer Hästen göra sju mål på oss i den första perioden.
Bäst i Vimmerby i kvällens match var Jim Nordh och målvakten Calle Brattenberger.
- Calle gör några enorma räddningar. Stundtals är det han som räddar oss, avslutar Anders Spaak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0