Supporterspelaren klar i går - på plats i Vimmerby i dag!

Seek, and you will find! VH:s sportgrupp har lurat i vassen, beredda att attackera när rätt namn dök upp. Högst upp på önskelistan har en högpresterande center funnits. Och i går slog käftarna igen. Då gjorde man nämligen klart med årets Supporterspelare. Det blir kanadensaren Shawn Snider - en kille som verkligen har gjort avtryck i sina tidigare klubbar. Bland annat gjorde den skicklige centern 52 poäng på 38 matcher med Asplöven i fjol (division 1 och allsvenska kvalet) och året dessförinnan blev det 40 pinnar på 26 matcher i den franska högstaligan.

"Grattis, en klassvärvning..." sa NSD-bloggaren Jimmy Stålnacke, med koll på (bland mycket annat) Asplöven, till mig när han hade fått nys om affären tidigare i dag.

I går blev alltså övergången klar och redan i morse var sportchef Fredric Jaensson på Arlanda och hämtade Shawn. Snabbt agerat - och det var också anledningen till varför Shawn valde Vimmerby. Det vara nämligen flera av våra kollegor i division 1 samt några allsvenska klubbar som ryckte i honom.

Tveksamt om Shawn hinner bli spelfärdig till söndagens hemmamatch mot Gislaved. Det är en hel del papper som måste malas genom myndigheternas kvarnar.

Hittills den här säsongen har Shawn spelat med ungerska Dunaújváros AC i mellaneuropeiska Interliga. Han valde dock att bryta sitt kontrakt med dem, då det var mycket strul i klubben. Det tackar vi för!


Kommentarer
Postat av: vh

Vimmerby sitter nu med en grym centersida. georgan, pierre och snider.

2011-10-27 @ 14:45:02
Postat av: Ekan

Ja, å så Jesper Olsson oxå (just nu i alla fall). Att formera laget e ju inte helt enkelt. Jag har försökt. Men det känns ju sjukt med en sådan fjärdekedja tex. Å så flera bra spelare som hamnar i en femteline om alla är hela å friska.



Christian Widéen – Johan Andersson

Joacim Hedblad – Emil Georgsson – Robin Ekström



Ny back – Emil Wahlberg

Jonas Ström – Shawn Snider – Marcus Schelin



Alexander Andersson – Patrik Bengtsson

Simon Casselstrand – Pierre Gustavsson – Petrus Olivestam



Martin Ågren – Martin Modigs

Eric Johansson - Jesper Olsson – Jim Nordh



Jacob Isaksson – Pelle Ström

Linus Nelson – Andreas Lundgren – Andreas Rundgren

2011-10-27 @ 15:31:03
Postat av: supporter

den nya tryout spelaren är det backen som ska in i laget

2011-10-27 @ 21:29:16
Postat av: Acke

Nej! Avegård från Pantern som har tränat ett par dagar med Vimmerby är dessutom forward.

2011-10-27 @ 22:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0