Tränarna efter kvällens match

Sune Bergman, tränare Vita Hästen:
”Jag tycker att Vimmerby vann rättvist, de var helt enkelt lite bättre än vad vi var. Visst var det snöpligt att deras avgörande kom med två sekunder kvar men sett över hela matchen var det inte mycket att säga om.

Samtidigt som Vimmerby är riktigt bra, så var det tyvärr flera spelare hos oss som inte presterade som jag hade hoppats på. Då vinner man inte mot ett så här skridskostarkt och välorganiserat lag.

Vimmerby styrde och checkade bra på oss. De spelar med ett stort självförtroende och hade allt att vinna i den här matchen.”


Anders Spaak, tränare Vimmerby Hockey:
”I dag fullföljde killarna exakt det som vi hade kommit överens om innan matchen. Vi spelar disciplinerat och de skapar inte speciellt många chanser på oss. Taktiskt sett var det riktigt bra och framför allt var det kul att kunna bjuda publiken på den här segern. Det är ju för deras skull som vi spelar.

Alla ska veta att Vita Hästen är ett riktigt bra hockeylag. De och Skövde är de båda bästa lagen i vår serie, med den skillnaden att jag tycker att Hästen har en bättre backuppsättning. Detta är två lag som har en stabilitet, som vi ännu inte har. Och då tänker jag framför allt på spelet på bortaplan. Vi är på god väg, men fortfarande är vi lite för valpiga när vi inte spelar hemma.

Nu kommer fyra riktigt viktiga matcher och det gäller att smida nu när vi är heta. Vi har skaffat oss ett bra självförtroende och det ska vi även ta med oss till de båda kommande bortamatcherna (Tranås på fredag och Mjölby på söndag)."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0