Tränarnas tankar ett par timmar före nedsläpp

Nicklas Oskarsson, ass tränare Vimmerby:

"Vita Hästen är inget lag som vi ska vinna över egentligen. Våra viktiga matcher den här veckan är mot Tranås på fredag och Mjölby på söndag. Poäng mot Hästen i kväll är en ren bonus.

Därmed inte sagt att vi inte siktar på seger. Av tradition spelar vi alltid bättre mot bra motstånd. Vi har kartlagt Hästen väl och har bra koll på hur de spelar. För vår del gäller det att vara med från början. Vi vet att vi är starka ju längre matcherna går.

Vita Hästen bygger sitt spel bakifrån och kommer ofta från samlat burskydd. Därför gäller det att vi är tajta i mittzon. Jag tror heller inte att vi kommer få lika många chanser som i tidigare matcher, så vi måste vara effektiva när lägena dyker upp och utnyttja spel i numerärt överläge."


Sune Bergman, tränare Vita Hästen:

"Jag är riktigt imponerad av Vimmerby. Att som nykomling slå Mariestad och Skövde med klara siffror på hemmaplan vittnar om klass. Vi är förvarnade om Vimmerbys kvalitet och medvetna om att det är säsongens hittills tuffaste match som väntar om några timmar.

Vi spelade ju en träningsmatch i Vimmerby ishall mot Oskarshamn. Det var bra att få komma ner och se och spela i hallen. Det kommer vi ha nytta av i kväll.

Jämfört med i fjol (då Vita Hästen föll i kvalet) tycker jag att vi den här säsongen är snäppet bättre. Vi har spelat bra och tränar stenhårt för att komma väl förberedda till efter jul."


Förutsättningar:

Vimmerbys hemmamatcher:
Vimmerby-Mariestad BoIS 6-3
Vimmerby-Skövde IK 5-2

Vita Hästens bortafacit:
Skövde IK-Vita Hästen 3-6
Mjölby HC-Skövde 2-4

Skador:
Linus Näsström, Vita Hästen och Eric Johansson, Vimmerby.


Kommentarer
Postat av: ????

Varför sänder ni inte hockeyn på everysport då ??

Eller sänder ni någon annan stans?

2011-10-05 @ 19:48:01
Postat av: SL

grattis vissa år så går allting in ,tydligen erat år ? när tar det slut ? i tranås eller mjölby ? Otroligt flyt 2 sek kvar ,köp en bingolott nni vinner säkert då oxo , högsta vinsten .

Full av beundran att slå vita hästen inte dåligt.

2011-10-05 @ 22:01:49
Postat av: Till sl

Kan du hålla käften stene??

2011-10-05 @ 23:14:58
Postat av: LS

SL du kan bara inte lägga av va.Hitta nåt annat forum och vara på!Återtåget tuffar på.Vadå "tar slut" även om vi får stryk så reser vi oss igen.Vh som inte hade en chans i ettan?!. Rykten sprids gällande vimmerbys framfart mer på gång...

2011-10-05 @ 23:30:14
Postat av: stefan

Ja du lander. Om du själv hade varit och sett matchen så hade du inte snackat din skit om "att köpa lotter" ! Ett bra lag skapar sitt eget öde och behöver inte lita till turen! Hoppas för västerviks skull att herr lander inte övertygar spelarna om att man kan vinna med tur för då är det snarare kval nedåt än uppåt som väntar i vår....

2011-10-06 @ 14:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0