VH lånar center från Tingsryd

Jesper Olsson, 20-årig center från allsvenska Tingsryd, lånas in till söndagens hemmamatch mot Kumla. Om allt slår väl ut tror sportchef Jaensson på en längre utlåning. Jesper Olsson är en stor talang som TAIF-tränaren Jocke Fagervall håller väldigt högt. Utvecklingsbar skridskoåkning kompenserar han flera gånger om med vass teknik och utpräglat spelsinne.

I övrigt i truppen då? Jo, det börjar ljusna på skadefronten. Eric Johansson är igång för fullt och redo för spel. För Jonas Ström är det ungefär detsamma. Hans comeback är inte långt borta. Mer osäkert med Jim Nordh, men han har känt sig betydligt bättre de senaste dagarna och ska börja testa så smått. Comeback är trolig inom ett par, tre veckor. Andreas Lundgren har varit sjuk en tid men är på bättringsvägen.

Supporterspelaren är det många som undrar över? Drygt 60 000 kronor är insamlade, även om det har varit lite si och så med betalningsdisciplinen hos några av de anmälda. Fredric Jaensson berättar att man kommer att vänta så länge som möjligt, för att kunna få en så bra spelare som möjligt. Det troliga är att VH har klart med supporterspelaren till jul.

Sean Perkins är nu hemma i USA och har inlett behandling för sin sjukdom. Enligt Perkins agent så vill han tillbaka till Vimmerby när han är frisk, men det kommer i så fall inte bli aktuellt förrän efter juluppehållet. Fredric Jaensson berättar att Vimmerby kommer att ta in en ersättare för Perkins i vilket fall och att det kommer bli klart snarast möjligt. Sportgruppen har ett antal trådar ute som man jobbar på.

Kommentarer
Postat av: Ström

Vad var problemet för Jonas Ström? Jag kanske missade det, märkte bara att han inte var med mot Arboga. Skadad eller sjuk?

2011-10-21 @ 21:21:23
Postat av: Micael

Sträckte till ena foten lite. Ingen större fara´.

2011-10-21 @ 23:21:23
Postat av: Supporterspelaren

Kom igen nu alla som går på hockeyn och hjälp till med pengar till supporterspelaren.

2011-10-22 @ 00:03:43
Postat av: Anonym

Ne tack

2011-10-22 @ 15:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0