"Vimmerby var alldeles för bra för oss"

Efter kvällens match (seger med 6-2 för Vimmerby) tyckte Arbogas tränare, Sergei Joukov, att resultatet inte var något att snacka om:

"Vimmerby var alldeles för bra för oss i dag. De åkte ifrån oss och vann helt rättvist. Samtidigt verkade det som att våra killar hade huvudet på andra håll. Vi gjorde för många enkla misstag och bjöd Vimmerby på alldeles för mycket. Det håller inte mot ett så bra motstånd och vi blev också straffade till slut.

Lyckligtvis var Viktor riktigt bra i målet. Vi kan tacka honom för att siffrorna inte blev ännu större. Han kämpade och slet men fick ingen hjälp från utespelarna.

Vi ser ändå positivt på fortsättningen. Vi är bara två segrar från en Allettanplats och nu väntar två matcher mot motstånd som ligger där precis framför oss (Tranås och Mariestad).

Trots förlusten var det en rolig match att spela. Det var mycket folk och bra tryck på läktarna. Dessutom är det absolut ingen katastrof att förlora mot Vimmerby. De har ett mycket starkt lag, som mycket väl gå hela vägen."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0