Kallinge avklätt i Blekingederbyt

1600 personer (fullsatt) i Kockumhallen hade laddat för den här matchen ända sedan i våras. Uppstickaren och nykomlingen Kallinge/Ronneby skulle knäppa storebror Karlskrona HK på näsan. Men, njaaaa.... 0-7 går inte att snacka bort. Inte ens trots att Kallinge vann skottén med 33-31. Matchen avgjordes i den andra perioden då gästande Karlskrona gick från 2-0 till 5-0 på fyra minuter.

I division 1 F tog Helsingborg sina första poäng i kväll, då man vann efter straffar (2-1) hemma mot Kungälv. Nybro fortsätter att gå trögt och förlorade hemma mot Kristianstad med 1-3. Olofström ångar dock på. I kväll vann man borta mot Pantern med 4-1 och nyförvärvet Eric Przepiorka gjorde hattrick (ex-VH:aren Jakob Karlsson en assist).

Resultat från några träningsmatcher i kväll:
HC Dalen-Ulricehamn 9-0
Åseda IF-Värnamo GIK 2-6
Västervik-Nässjö 5-3 (två mål av Fredrik Bertilsson, som också gjorde avgörande 5-3 i tom kasse)
Nittorp-Boro 4-1