Spaak nöjd efter de tre första poängen

"Självklart är det roligt att vinna. Framför allt är jag glad över att vi gör det på rätt sätt. Vi möter ett bra lag men vinner rättvist. Dessutom har vi fyra femmor som fungerar bra."
Vimmerbys tränare, Andreas Spaak, var nöjd efter kvällens 6-3-seger hemma mot topptippade Mariestad. En skön revansch efer förlusten borta mot Arboga senast.
"Vi agerar som ett helt annat lag idag. Den matchen är bara att glömma. Killarna var heta - det syntes i deras ögon."
"Självklart finns det detaljer att rätta till. Framför allt i defensiven. Det är inte okej att vi går ner i tempo och börjar fega när vi leder stort. Sedan måste vi lära oss att det i division 1 är målchans i baken direkt om man slarvar. Allt handlar om att ta rätt beslut."
"Segern mot Mariestad var även skön på så sätt att killarna nu vet vilken kapacitet de har. De vet att om vi gör rätt på isen så klarar vi av att matcha även topplagen i den här serien."

Kommentarer
Postat av: Xoog

Bara till att gratulera och göra tummen upp för Spaaks pôjkar.



Alltid kul när ens trätobröder från vår norra grannstad får sig en näsbränna de inte hade räknat med.. ;o)



Hoppas nu bara att Skövde IK är bättre med på noterna om en vecka då det är deras tur att äntra isen i Vimmerby Ishall.



Förvarnade är SIK hur som helst, och det finns inga seriösa ursäkter i världen att ta till ifall man åker ut på isen förlorar för att man "inte är med i matchen".



Nä, nu gäller det att tagga till för SIK ordentligt inför derbyt mot GIK på söndag, och bibehålla, eller till och med pusha upp det ytterligare et snäpp tills på onsdag den 28/9.



Lycka till mot Kumla!



Mvh

/Xoog

2011-09-22 @ 12:09:53
URL: http://www.rebellerna.com/
Postat av: SL

för att hänga kvar i ettan så måste man vinna i huvudsak 50% av sina hemma matcher o 25 % borta , det gjorde inte vik o därför åkte man ur TUFFT men så är det. Bra gjort att slå mariestad , men snart har lagen läst av er o plockar bort A-kjedjan då blir det smisk. Vik vann sin match trots urselt spel

mot nässjö , dessutom så dömde domaren på känslor o gav matchstaff på som jag tycker en hård tackling inget mera (2min) heder chris som smäller på . Våra jun asplund o sjöholm utmärkta o det ger poäng.

Trevligt att det kom så mycket folk på er match hoppas att Västervikarna hittar till er o tjusthallen i vinter o se hockey. Hur länge nu pengarna räcker för lagen spec VH. NY HÖGTALAR ANLÄGGNING SNART INSTALLERAD I TJUSTHALLEN.

Återtåget fortsätter gå ..... lös billjett till resan mot ETTAN stöd supporterspelaren.

2011-09-22 @ 15:49:20
Postat av: Hasse

SL:



Nä. Västervik vann mindre än 25% av SAMTLIGA matcher. 9 av 37 (skitserien efter jul inräknad).



Du är som ett gammalt gnälligt positiv som bara mal på och mal på. Det ärk nappt man kan räkna så långt som det antal gånger du, under ett och ett halvt års tid, har tjatat om att det bara är för motståndarna att ta bort vår förstakedja. Att inte du blev tränare istället. Du verkar ju ha mirakelmetoder i bakfickan!



Var det 1-5 du tippade i går?

2011-09-22 @ 16:04:03
Postat av: VIK

SL lägg ner de här nu! Du kan ju inte ens namnen på våra egna...

2011-09-22 @ 20:04:25
Postat av: SL

tippade faktiskt 4-2 till er i VH ,hemma måste man vinna , ang ta bort första kjedja klart som korvspad att man måste plocka bort russinen i kakan innan man börjar äta den L* Värt att ta en 2 eller 5a för det. I NHL får man särskild bonus för det , varför inte här .

2011-09-23 @ 14:20:47
Postat av: Erik

Du SL är inte bara full av skitsnack utan tydligen också av lögner. Så här tippade du Mariestadsmatchen i gästboken häromdan:



"Postat av: SL



mitt tips 5-2 till arboga , hade väl inte så höga odds L* nu har vik kommit igång med 2 segrar först boro 6-3 o sedan HF linköping 6-4 . Ska vi säga 2-3 hemma mot mariestad, vi får se om jag inte har rätt än en gång.



2011-09-18 @ 19:30:51 "

2011-09-23 @ 17:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0