Förlust mot Kallinge

Har sjukt mycket jobb att göra i kväll, så det blir bara en kortis om kvällens match. Får väl komplettera senare eller i morgon.

Hur som helst förlorade Vimmerby Hockey eftermiddagens träningsmatch borta mot Kallinge/Ronneby med 5-3. Och det var en mindre bra (snällt uttryckt) första period som ställde till det. Den vann nämligen Kallinge med 3-0 i mål och 21-3 (?!?!?!) i skott.

Kallinge gjorde även 4-0 den andra perioden men sedan repade VH mod och hade hämtat upp till 4-3 när fem minuter återstod av matchen. Avgörande 5-3 kom i slutminuterna. Marcus Schelin, Rasmus Schelin och Andreas Rundgren gjorde VH:s mål. Skott: 40-18 (21-3, 7-8, 12-7).

Jämfört med matchen mot Oskarshamn i torsdags saknade VH i kväll sex spelare - Björn Jonasson, Robin Ekström, Eric Johansson, Jim Nordh, Pierre Gustavsson och Jacob Isaksson. Calle Brattenberger satt på bänken och målet vaktades i stället av Robin Andersson.