Historisk notering dagen innan jordens undergång

Backen Sebastian Owuya förlänger kontraktet och fortsätter i Västervik säsongen ut. En sjukt viktig sajning, som kan dra mer positivt med sig.

 

Urvattningen av profilerna i Fortsättningsserien är påtaglig. Jokiniemi, Bertov, Lind m fl är nog bara början.

 

Sällan har väl en superhajpad match känts så sval som kvällens ”Slaget om Östergötland” – Vita Hästen-Linköping inför 1500 pers i Himpan. 2-1 till LHC, som i det närmaste saknade ett halvt lag av mer eller mindre ordinarie spelare. Roligast när LHC-klacken drog igång ”Ja ni har sämre klack än Grästorp…”. Laget med hjärtat gör tydligen avtryck ända upp i Elitserien.

 

Häromdagen hånades Tingsryd i bortamatchen mot Karlskrona. Telenor Arena var draperad med banderoller innehållandes syrliga budskap om konkurshotet som vilar över TAIF. Minnet sträcker sig tydligen inte så långt bakåt i tiden i Kallekrona? Lite ödmjukhet på sin plats, kanske?

 

Apropå Tingsryd. Skön kommentar av supporterföreningen Gröna Brigadens ordförande, Johan Blomster, i Smålands Posten i går.

”Det är lite bondesamhälle över alltihop när du tillhör Tingsryds AIF. Det är vi mot världen. Man kan kalla oss för motgångssupportrar”.

 

Hämtade frun på jobbet sent i kväll när yngste sonen tittar på klockan i bilen och säger ”Lite kul att klockan nu är prick 20:12 år 2012”. Det tog ett tag innan vi kom på att det till råga på allt var 20 december.

20/12, 2012 kl 20:12. Skönt att få ha noterat detta historiska klockslag så här dagen innan jorden går under.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: lhc

Nu saknade ju inte lhc halva laget, 5 personer var borta och hästen hade 3 personer borta. LHC ställde upp med en kedja junisar. Hästen släppte in ett mål ifrån halva planen...en dumppuck

2012-12-21 @ 10:07:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0