VIK-källa i kväll: "Vi ser Przepiorka som förlorad"

En person i Västerviks IK:s organisation berättar i kväll att man anser hoppet om att få behålla Eric Przepiorka i klubben är ute. Sedan någon vecka tillbaka har Allettan-laget Kristianstad IK kopplat på all sin charm och ohämmat flörtat med VIK:s amerikanske poängmaskin. Och det verkar alltså ha gett resultat.

– Tyvärr ser vi honom nu som förlorad, säger källan i VIK:s innersta krets.
Återstår att se hur väl dessa uppgifter stämmer. Om det är på det sättet, så lär nog inte affären bli billig för KIK, då Prez står under kontrakt.

 

Vita Hästen meddelar däremot att laget har gjort klart med Peter Nylander om en förlängning säsongen ut.

 

Skrev i förra veckan att utarmningen av toppspelare i Fortsättningsseriens lag skulle fortsätta. Och så lär det bli. Nu sägs Borås backjätte Henrik Karlsson slutförhandla med en Allettan-klubb, Nittorps yrväder Jonathan Tholander ska vara på väg åt samma håll och detsamma ryktas även gälla Arbogas och E-seriens skyttekung (39 poäng på 27 matcher), Anton Holm.

 

En som dock blir sitt lag i Fortsättningsserien trogen är Grästorps back Carl Holmberg, som bland annat jagades av Vita Hästen innan jul.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt rätt av VIK att släppa Prez. Då slipper man betala hans lön, tror VIK får det svårt ekonomiskt när man inte gick till allettan, Grästorp, Mjölby mm drar inte in några större pengar i kassan.

2012-12-28 @ 20:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0