Så tyckte skribenterna om gårdagens match

Om du inte orkar eller har möjlighet att läsa vad som skrivs om gårdagens match, så kommer här ett grovt sammandrag av detta:

 

Västervik Tidningens Kenny Wiis sammanfattar matchen:

”Sägas ska dock göras att Vimmerby blev starkare ju längre matchen led. VIK kom ut starkt i början av matchen med många rejäla tacklingar och hög intensitet. Men för varje minut arbetade sig hemmalaget in i händelserna och stundtals ett stort tryck mot VIK-målet under de två sista perioderna.”

 

Vimmerby Tidnings Torbjörn Allvin sammanfattar matchen:

”VIK-spelarna inledde derbyt som frustande hästar, tända till bristningsgränsen. I övrigt handlade nästan allt om ett lag i sista. Vimmerby. Tendensen såg vi redan i mitten av andra halvan av mittperioden. Västervik sjönk som en gråsten i intensitet och kvalitet. Det fysiska hårda närkampspelet från den första perioden fanns inte där. Vimmerby hade i princip en konstant press de sista 20 minuterna och vaskade fram minst fyra-fem kanonlägen.”

 

Västerviks hemsida sammanfattar matchen:

”I första perioden skapade VIK flest målchanser och borde nog haft något mer mål inför andra perioden men så blev det inte. VIK hade nog ca fem lägen till där det var nära att bli mål.

I andra perioden får VIK spela fem mot fyra efter 5,45. VIK spelade runt pucken och skapade ett bra avslut. Totalt sett en jämn period som kunde ha slutat hur som helst.

VH bättre än VIK nu i början på tredje och har mer puck än gästerna.
VIK lyfter dock upp spelet lite i mitten av perioden

Vimmerby har mer puck än VIK som satsar på kontringar och det kunde mycket väl ha lyckats.”

 

.


Kommentarer
Postat av: Elias

Hur packad var han som skrev referatet på Västerviks hemsida???

2012-12-03 @ 20:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0