VIK:s Simon Mitman jagas av Vita Hästen

10 poäng på 22 matcher i Borås och 4 poäng på 8 matcher i Västervik. Nu ryktas det att forwarden Simon Mitman är på väg att göra klart med sin tredje division ett-klubb för säsongen. Två av varandra helt oberoende källor hävdar att det återigen är Vita Hästen som har sina tentakler ute. Något beslut ska dock ännu inte vara taget av vare sig den ena eller den andra parten. Ytterligare ett par klubbar sägs rycka i VIK-anfallaren.

 

Vet inte hur förbundet tänkte när de beslutade att stressa igång Allettan redan 2 januari, för att sedan ha ett tio dagar långt uppehåll innan de två sista omgångarna (mellan omgång 12 och 13)?

 

Apropå Vita Hästen, så har de lånat in två nya backar, som kommer vara med redan i morgondagens träningsmatch mot LHC. Martin Lind, Arboga, och Jacob Andersson, New England College (tidigare bland annat i Mjölby) täcker under juluppehållet upp för skadade och sjuka spelare i truppen.

 

Västerviks supercenter, Emil Georgsson, gjorde i dag en ganska kul notering: Vimmerbys Eric Johansson och Västerviks Andreas Lind är båda egna produkter, båda spelarna gjorde ett mål vardera under grundserien och båda spelarnas mål avgjorde till 2-1-seger för det egna laget i två derbyfajter lagen emellan. Bäst när det gäller!

 

I Blekinge ryktas det idag om att Kristianstad IK:s ikon, Jens Svensson, som är utlånad till Karlskrona i ett par matcher, ska ha erbjudits ett kontraktsförslag av KHK. Tillåt mig tvivla. Jag har svårt att se någon anledning till att den välmeriterade 33-årige forwardsbjässen skulle lämna moderklubben i sticket bara för att spela allsvenska matcher med rivalen i grannlänet. Ännu mer osannolikt är det att KHK skulle snyta en potentiell samarbetspartner på sin lagkapten mitt under brinnande säsong. Så räkna med att vi får dras med Svensson i de båda mötena mot Kristianstad i Allettan.

 

Mer Västervik. Laget kommer att förstärka truppen till Fortsättningsserien och en spelare som man har haft ögonen på är Borås back Henrik Karlsson, som inte fick förlängd tryout med allsvenska Almtuna. Karlsson sägs dock i första hand sikta på spel i Allsvenskan eller i Allettan, så för närvarande ska VIK inte vara aktuellt.

 

.


Kommentarer
Postat av: Mitman

Han började bra i vik ,men hade nog väntat mig mer. Får hoppas att han stannar och att han snäppar upp , känns om det finns mer att hämta där.

2012-12-20 @ 10:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0