Hoppas ni känner kärleken från fansen, VH!

9-3 mot de suveräna seriesegrarna av F-serien. I historieböckerna kommer alltid det resultatet att finnas. Där står inget om två lag som inte hade något att spela för, en bortakeeper som måste haft en av sitt livs sämsta dagar (77,50 i räddningsprocent) eller ett frejdigt hemmalag som körde ifrån Kristianstad i tre perioder. 9-3 blev det. That´s a fact! Och det speglade både insats och spel ganska väl.

Kedjan med Björn Jonason, Jim Nordh och Robin Ekström var grymt bra. Sylvassa i varje byte.

16-årige Rasmus Davidsson fick göra sitt första mål i a-lagströjan. Och det gick sannerligen inte av för hackor. Mitt i boxen fick han god tid på sig att ställa in siktet, för att sedan skicka ett stenhårt slagskott upp i krysset bakom Tisell Jr.

Sex måls segermarginal var vad som krävdes för att gå om Kristianstad i tabellen. Att som nykomling i ettan placera sig som sexa i den södra Allettan är sjukt bra. Ni ska vara stolta över vad ni har gjort killar. Hoppas innerligt att ni känner kärleken från fansen och att det här är grunden till något fantastiskt.

VH:s spelare fick välförtjänta hyllningar och dagen till ära hade VH Ultras fixat till Vimmerby ishalls första tifo någonsin. Vad händer då? Jo, ett par äldre förändringsfientliga gentlemen, som förmodligen har suttit på samma platser sedan ishallen byggdes 1981, tålde inte att banderollen skymde lite av deras sikt innan matchstart. Så helt sonika slet de ner den. Men allvar, surgubbs?

Tranås knep play off-platsen från Fortsättningsserien E framför näsan på Mjölby. Från F-serien blir det Nybro som får spela vidare. Ska bli spännande att se hur de står sig i bäst av tre matcher mot KRIF respektive Olofström.

Sex av åtta lag som gick vidare från den första play off-rundan i kvalet till division 1 kom från div 2 Södra B. I de båda mötena som fick avgöras via en tredje match, vann i kväll Värnamo över Skara och Alvesta över Ulricehamn (efter straffar).

Efter kvällens matcher i Allettan och i Fortsättningsserierna, står det klart att jakten på de båda Allsvenska platserna går vidare så här:


Play Off 1 inleds på torsdag med följande matcher:
Nybro-Olofström
Tranås-Kallinge/Ronneby
Enköping-Åkers
Huddinge-Hudiksvall
Ånge-Östersund
Boden-Björklöven

Lag klara för Play Off 2:
Karlskrona
Asplöven

Lag klara för Play Off 3:

Vita Hästen
Nyköping
Wings
Kiruna


Kommentarer
Postat av: Christer Lindfors

Instämmer i Mickes hyllningar! Jävligt bra gjort, allt från spelare till ledare i VH:s organisation! Det har varit en fröjd att följa era matcher.

2012-02-19 @ 20:53:44
Postat av: stefan

Tack grabbar för en underhållning som var värd varje krona som jag lagt i hallen i år!

Hoppas att vi får en lika underhållande säsong i höst det som ni presterat har varit mycket över vad alla trott innan säsongen startade .....

2012-02-19 @ 22:08:23
Postat av: Vik-fan

Grattis till en grym sesse!! Ni ska var stolta!

Hoppas vi får möjlighet att mötas till hösten :)

2012-02-19 @ 22:50:13
Postat av: Mocek

Grattis till ändå en helt fantastisk säsong! Vi syns nästa år(?) för fler drabbningar, vi har ju revansch att utkräva ;-)Gillar för övrigt ordet surgubbs ;-)

2012-02-19 @ 23:19:54
URL: http://mocekbrothers.blogspot.com
Postat av: Ståhla

Vill bara säga att jag, och flera är enormt impad utav eran säsong!MVH Patrik / Hästensupporter.

2012-02-20 @ 14:45:30
Postat av: Jens, Tyringe

Jag kan bara stämma in i hyllningskören. Ni har gjort en fantastisk resa den här säsongen. Hoppas vi ses och möts till hösten.

2012-02-20 @ 15:14:15
Postat av: Conny

Blir det spelarflykt nu ?

2012-02-20 @ 15:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0