Lite inför eftermiddagen

I eftermiddag avgörs den tredje sista omgången av Allettan Södra. För Vimmerbys del väntar bortamatch mot Kallinge-Ronneby. Betydelselös match för VH om man ser till chansen att knipa någon av de fyra första platserna som innebär play off till Allsvenskan, men laget har satt upp nya mål.

VH:s assisterande tränare, Nicklas Oskarsson:
”Förra omgången lämnade vi sistaplatsen. Nu ska vi försöka ta oss förbi Mariestad också. Vi har tre matcher på oss och förmodligen är dagens match den tuffaste av dessa, då vi har Kristianstad (h) och Skövde (b) kvar efter det. Vi lägger så mycket tid på hockeyn och det blir så mycket roligare om alla gör sitt bästa. Vi har riktigt skön stämning i truppen.
Det ska verkligen bli inspirerande att möta Kallinge-Ronneby. Det brukar bli kul matcher när vi möts. Kallinge spelar lite som vi gör, offensivt med stark skridskoåkning och snabba spelvändningar. Det kan nog bli en kul match att se på och vi ska göra allt vi kan för att ta med oss tre päng hem. Vi har spelat jämt mot Kallinge tidigare under säsongen, så varför skulle vi inte kunna göra det igen?”

Vimmerby Hockey mönstrar samma lag som vid 6-2-segern senast mot Mariestad. Förutom skadade Johan Andersson, Jonas Ström och Andreas Rundgren, liggerJesper Ohlsson nedbäddad i feber.

Läs vad bloggarna HockeyLorden och Dragskott.nu skriver om och tror inför eftermiddagens omgång.


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0