Myyyycket intressant kväll

Med all den största sannolikhet som finns att uppbringa, så är nog den södra Allettan i hamn nu. Åtminstone vad gäller vilka fyra lag som kommer att få kvala sig vidare mot Allsvenskan.  Kristianstad har sex poäng upp till Olofström på fjärde plats med tre omgångar kvar att spela och det känns helt orealistiskt att tro att OIK inte ska ta en ynka seger på dessa tre matcher. Speciellt med tanke på att de möter Skövde hemma på söndag.

Grattis Hästen, KHK och OIK till play off-platserna. Och inte minst ett gigantiskt grattis till Klüft och hans mannar i Kallinge. Sjukt bra gjort som nykomlingar. Håller alla mina tummar för er.

I Fortsättningsserien E åkte Arboga (som släppte sin superstjärna Fredrik Orrsten till Bofors i går) på ännu en förlust i kväll. Nu skiljer helt plötsligt bara två poäng till tvåan Tranås. Ville ni att det skulle skita sig, Arboga? Lika jämnt är det kring det nedre strecket (kvalstrecket till division 2), där Grästorp nu bara har två poäng upp till Mjölby och tre poäng upp till Kumla. Vilken rysare det blir de sista fyra omgångarna!

I Fortsättningsserien F går Nybro från klarhet till klarhet. Ja, faktiskt till en klarhet till. Trots 56 sorger och 116 bedrövelser (ekonomi, toppspelare som har lämnat etc), så har laget mobiliserat kraft och dominerar nu serien. Fem omgångar återstår och lika många poäng har Vikings ner till tvåan Mörrum. Starkt som fan! Håller verkligen tummarna för er också - men kanske inte lika hårt, eftersom jag vill se en F-serie nästa säsong med Nybro, Västervik och Vimmerby i.

Apropå det. I division 2 åkte Real Västervik ikväll på sin tredje raka förlust, då serieledande Tyringe vann hemma med 3-1. VIK är nu trea i serien, sju poäng bakom Tyringe och tre poäng bakom Värnamo på andra plats. Noterbart är att Västervik bara har gjort fem mål på sina tre senaste matcher. Kom igen nu! Ultras vill ju åka till hallen i Vika och hjälpa till att lyfta fram er till kvalserieseger mot Mjölby.

Och SSK avgjorde med 21 sekunder kvar mot Mora. Gött mos!

.


Kommentarer
Postat av: Stene

Vill vi verkligen göra det? :D

2012-02-01 @ 23:00:15
Postat av: Acke

Pest eller kolera Stene...;-)

2012-02-01 @ 23:06:37
Postat av: Jocke

Blir inget kval för VIK! Åker ut i playoff

2012-02-02 @ 10:50:50
Postat av: Arboga

Arboga har det tufft ekonomiskt och har haft det länge, och summan man fick för Orrsten hjälpte till mycket

2012-02-11 @ 19:48:27
Postat av: SL

2 raka segrar o påväg mot kvalmatch ett mot motala på to o första hemma på lö kl 15.00. Ett VIK där Transatlanterna o ragnar varit mycket bra. VIK tuffar på mot ettan .

2012-02-13 @ 12:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0