Amatörtips inför kvällen

Frågan är hur bra det är att kliva igenom två serier så enkelt som Vita Hästen gjorde? I kväll spelar man egentligen säsongens första RIKTIGT viktiga match. Den första matchen då man har kniven mot strupen och verkligen måste prestera. Lägg därtill att laget bara har spelat en tävlingsmatch de senaste veckorna, så inser man att det knappast är en förenklande omständighet att komma serieetta om man vill upp i Kvalserien till allsvenskan.

Å andra sidan finns det sådan bredd och sådan spetskompetens i Hästen att de ska fixa det här i alla fall. Hur som helst blir det en enormt spännande match att kolla på i Himmelstalundshallen i kväll.

Här kommer lite amatörtips inför kvällens matcher i Play Off 3 till den allsvenska kvalserien:

Vita Hästen-Karlskrona
Med tanke på hur det såg ut senast, så kan man absolut inte räkna bort KHK. Laget var bättre och vann välförtjänt. Hästen var då förvånansvärt blekt men borde kunna kicka igång på ett helt annat sätt i kväll, när man har en match i benen.
Tips: 3-1 (0-1 i matcher)

Nyköping-KRIF
Tror att Nyköping kan skrälla men att KRIF tar den här matchserien i den tredje och avgörande. Så dåligt som Nyköping presterade senast kan man inte göra igen.
Tips: 4-2 (0-1 i matcher)

Arlanda-Olofström
Tror absolut att Olofström är för bra för Arlanda. Och efter två raka bortasegrar mot de vissnande Björklöven, bevisade man dessutom att bortaformen är god. Dessutom har Przhschepijerorka, Fournier, Hetta, Jacke och grabbarna snäppat upp nu.
Tips: 2-6 (0-1 i matcher)

Kiruna-Asplöven
Slaget om Norrbotten blir stentufft, men tror på revansch för Kiruna. 3-2 i inbördes möten under säsongen och hemmaplan talar för Kiruna.
Tips: 4-3 e. förl. (0-1 i matcher)

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0