Fyra bröllop och en begravning

Fyra ja och ett nej. Det var dagens facit på spelarfronten.

I dag signade nämligen sportchef Fredric Jaensson med fyra av den gångna säsongens backar. Alexander Andersson, Patrik Bengtsson, Martin Modigs och Jacob Isaksson är samtliga klara för fortsättning i klubben.
- Mycket glädjande. De här killarna är en stor del av vår framtid. Tre VH-fostrade spelare och så Alex, som nu gör sin tredje säsong hos oss. Samtliga är unga (födda på 90-talet allihop) och väldigt utvecklingsbara, säger Fredric Jaensson.

Idag blev det också, inte helt oväntat, klart att centern Emil Georgsson inte kommer att forsätta en tredje säsong i Vimmerby.
- Jag tror att det behövs bättre spelare än mig för att ta detta till nästa nivå, sa han när jag pratade med honom i kväll.
Vi tackar och bugar för Emils insatser under två säsonger i Vimmerby och önskar honom stort lycka till i fortsättningen. Tack för allt, vännen!

Nåväl. Fyra påskrifter och ett avhopp denna dag. Och framför allt är det flera extremt spännande namn som sportchef Jaensson har på kroken.
- Ja, det är en hel del annat på ingång. Bland annat är vi nära att göra klart med två högklassiga centrar, fler kontraktsförlängningar och en del annat spännande.

.

Kommentarer
Postat av: Storken

Utvecklingsbara? Inte när Spaak väljer att ha Jalle och Bengtsson på läktaren 9/10 matcher.

2012-03-06 @ 21:56:36
Postat av: Stene

Vore kul att höra jaenssons kommentera emils beslut. vad som ligger bakom och så....

2012-03-06 @ 22:25:03
Postat av: stefan

Synd att Emil g inte fortsätter tack för den här tiden och underhållningen du bjudit på!

Lycka till i fortsättningen..

2012-03-07 @ 09:44:32
Postat av: Berg

Inga hard feelings mot Emil eller någon spelare som kan tänkas lämna. De har gjort så mycket och hjälp oss till Div 1, det har varit jättekul att se dem. Oavsett om det blir Västervik eller annat framöver så blir det att hålla koll på Georgsson & CO.



Grymma spelare. :)

2012-03-07 @ 10:48:52
Postat av: Fredrik

Kul att supportrar är nöjda och tacksamma för allt Emil gjort i Vimmerby... Det brukar ofta bli tvärtom när spelare lämnar. Tyder väl på att han har gjort något som uppskattas och att han gjort avtryck i Vimmerby...

2012-03-07 @ 14:51:12
Postat av: Berg

Kommer komma ihåg Emil som en 110% spelare, ingen i laget slet så hårt för att jobba hem och ta tillbaka pucken om han råkade släppa den själv på offensiv blå. Att bua om Emil (och andra) hamnar i Västervik lär väl ingen göra.



De har varit grymma att ha i laget, gav oss knuffen till ettan och även om jag hellre haft dem kvar får man väl hoppas att vi kan ta tillvara på den "våg" vi flyter på nu, mycket tack vare Georgsson & Co.

2012-03-07 @ 16:28:51
Postat av: Tomas

En intervju med Emil om hans tid i Vimmerby???

2012-03-07 @ 16:36:52
Postat av: Larsson

Kul att VH får behålla Alexander"Huddinge"Andersson nästa säsong,han är ju den den spelaren som sätter lite färg på närkampsspelet.

2012-03-12 @ 10:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0