KRIF enda laget klart för Play Off 3

Crash, boom, bang… Karlskrona-Östersund 2-4 inför 3048 personer i dag och avgörande match väntar i morgon. Vem hade trott det? 36-18 i skott men bara 77 procent på Timo Leinonen. Det håller inte! Segraren i morgon möter Vita Hästen i Play Off 3.

Blekinges fana hölls i dag av KRIF (och Olofström), som gjorde 3-1 på Enköping i sista perioden och vann med samma siffror. 1350 personer tittade på. 2-0 i matcher och nu väntar Nyköping i Play Off 3. Kvalserien känns inte alls omöjlig för nykomlingen Kallinge. Kul som tusan! Och grattis som fan!

Olofström tystade 3662 personer på läktarna och skrällde borta mot Björklöven. På drygt sex minuter i andra perioden vände man 0-2-underläge till ledning med 3-2, vilket också blev slutresultatet. VH-fostrade Jakob Karlsson assisterade till OIK:s första mål. 1-1 i matcher även här. Segraren i morgon möter Arlanda Wings i Play Off 3.

Även i Haparanda spelas det en avgörande match i morgon. I dag vann hemmalaget Asplöven med 4-2 mot Huddinge, efter att ha gjort två mål under de sista sex minuterna. Bara 421 personer tittade på. Spräcks 500-strecket i morgon? Segraren möter Kiruna  i Play Off 3.