Lite blandat från helgen

Kallinge/Ronneby går som tåget i F-serien. Segern mot Nybro i går gör att laget i såväl teori som i praktik redan är klart för Allettan och därmed även har säkrat nytt division 1-kontrakt. Med hela åtta omgångar kvar av grundserien alltså…

 

Som om inte Västervik har haft sin beskärda del av skador och sjukdomar? I gårdagskvällens match mot Arboga fick tungt meriterade forwarden Ragnar Karlsson kliva av i den första perioden med en befarad ledbandsskada i knäet. Även Niclas Heed fick kasta in handduken, efter att ha åkt på en charging i mittzonen.

 

Efter sin bedrövliga säsongstart har division 2-laget Boro/Vetlanda nu fyra raka segrar. 3-1 hemma mot Sölvesborg i går innebär att laget klättrar upp till sjätteplats i serien, bara fyra poäng från andraplatsen. Dessutom har Boro en match mindre spelad än de övriga lagen i toppen.

 

Värre då för lokalkonkurrenten Nässjö, som åkte på storstryk i Tyringe i går (8-2). Nässjö två poäng och en placering bakom Boro i den jämna serien.

 

Förra avsnittet handlade det om sittkissande för killar. I går dryftades ”kompensationsfaktorn” hos den fulare av två personer i ett förhållande samt förklarades en ny innebörd av ordet ”ensamseglare”. Kan knappt bärga mig till Solsidans nästa avsnitt nu på söndag.

 

Märkligt tyst kring Carl-Johan Svensson, som lämnade IK Oskarshamn i veckan. Han har ju varit utlånad både till Mörrum och till moderföreningen Grästorp under säsongen och erbjudanden lär han inte sakna nu. Kan det vara så att han inte vill möta sitt Grästorp med sin nya klubb och att han därmed presenteras först efter fredagens omgång?

 

I går tog division 3-laget från grannkommunen, Virserums SGF, säsongens andra trepoängare. 7-3 slutade prestigemötet mot Eksjö. VSGF nu bara en pinne bakom Eksjö i botten av tabellen.

 

SR Kalmars fråga till Grästorps Johan Wulcan i går kväll: "Sista omgångarna nu: Vad siktar ni på? Har ni gett upp platsen till Allettan, eller vad tror du?"
Äh, passera fem lag och ta in 18 pinnar på åtta omgångar ska väl inte vara några bekymmer?

 

Apropå Sveriges Radio, här kan du lyssna på en intervju med VH-kaptenen Jakob Karlsson efter segern. Intervjun med Grästorps Johan Wulcan finns här.

 

På Grästorps hemsida finns nu ett referat från gårdagens match. Klicka och läs.

 

 

.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Jonas

Nån som vet om det planeras nån suporterresa till Skövde på fredag?

2012-11-19 @ 14:14:24
Postat av: Sittplats

Några rykten om C-J ?

2012-11-19 @ 21:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0