Samma lag som senast mot Mariestad

Tränare Anders Spaaks tankar inför eftermiddagens hemmamatch mot Grästorp:
 
"Det kommer krävas stenhårt jobb från början men självklart är det tre poäng som gäller i dag. Det gäller att vi är noga i grundspelet och tar vara på den möjligehet vi nu har.
 
Serien känns jämnare i år. I fjol kunde vi dessutom smyga med mycket mer. Folk verkar tro att det bara är att gå ut och håva in tre pinnar, men så funkar det inte mot något lag.
Visst, vi förlorade hemma mot Mjölby, men sådant kan hända. Mjölby är inte alls ett dåligt lag. De var nära mot Vita Hästen i matchen innan de mötte oss och senast tog de poäng mot Skövde.
 
Samtidigt studsade vi tillbaka och tog tre poäng borta i Mariestad. Men så är det i hockey - man förlorar och man vinner. Det måste folk förstå - inte minst i en stad som Vimmerby, med den hockeykultur som finns här. Vi har inte ett lag som är riktigt färdigt än. Här finns massor med talang men inte så mycket rutin, men för varje träning och för varje spelad match så lär vi oss nya saker och vi jobbar stenhårt på det.
 
Jag är faktiskt besviken på de så kallade "supportrar" som anonymt sänker oss på olika forum och hemsidor. Om man verkligen håller på laget är det pinsamt att klanka ner på killarna på det sättet - det tjänar ingen på. Alla krigar som fan för att vinna och gör alltid sitt bästa."
 
I eftermiddagens match (nedsläpp kl 16.00) mönstrar Vimmerby exakt samma lag som senast i segermatchen mot Mariestad. Det innebär att Alexander Andersson, Christopher Lundqvist och Simon Dahl vilar. Dessutom är Eric Johansson inte riktigt frisk från sin skada ännu.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snacka om att slänga pengar i sjön med dessa spelare inte ens med i matchtruppen....

2012-11-18 @ 15:09:35
Postat av: Fans

Jag tycker att Alexander ska spela vi behöver en står och tuff back när det börjar dra ihop sig mot avgörande matcher vissa backar håller inte.

2012-11-18 @ 18:52:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0