"Schelinarna" tillbaka mot Västervik

Skadeläget inför morgondagens match har ljusnat betydligt. Forwards-kusinerna Schelin är tillbaka efter skada och kommer ta plats i laget.

 

- De har tränat kontinuerligt i flera veckor, men jag har inte velat chansa. Nu är de redo och de är med i morgon. Vi kommer att köra på fyra femmor. Nu är det tätt med matcher framöver och det gäller att orka, berättar VH-tränaren Anders Spaak i kväll.
- Det ska bli kul att spela en derbymatch med mycket folk på läktarna och många av våra supportrar på plats. Vi har haft speluppehåll i tio dagar men nu väntar flera viktiga matcher framöver.
- Visserligen var vi lediga den gångna helgen, men annars har vi tränat varje dag sedan den senaste matchen. Det har sett riktigt bra ut på träningarna. Vi har slipat på det vi redan är bra på och rättat till de detaljer där vi inte har sett helt hundra ut, avslutar Spaak.

 

.


Kommentarer
Postat av: Mountain

"Vi kommer att köra på fyra femmor."
Ja det kanske inte är så viktigt att vinna i morgon.

2012-11-06 @ 21:27:39
Postat av: mr

ledigt i helgen=pilsNER

2012-11-06 @ 22:59:19
Postat av: annonym

Mountain
Målet måste väl ändå vara att gå runt på fyra femmor och vinna matcher. Men om det inte räcker till kunna gå ner på tre femmor, med de som spelar bäst för dagen?

2012-11-07 @ 02:37:05
Postat av: Anonym

Spela med tre femmor det är dom här matcherna som vi måste vinna det ser vi ju på dom senast matcherna när vi spelar tre femmor många höjer sig ett snäpp , än att sitta på bänken och frysa. Dags för Spaak att coacha nu. Mot dom sämre lagen kan ju vem som helst stå i båset.

2012-11-07 @ 13:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0