Spaaks tankar ett par timmar innan nedsläpp

En halvtimme kvar till bussen rullar iväg mot Tranås. Samtidigt anländer spelarbussen dit. Pratade precis med tränare Anders Spaak, som väl ungefär sa så här:

"Alexander Andersson är sjuk samt Robin Ekström och Eric Johansson skadade sedan tidigare, annars körs vi med fullt lag. Vi har bara goda vibbar, en positiv trend och kommer fortsätta exakt där vi avslutade matchen mot Västervik.

Kul att det återigen verkar vara många fans som åker för att se oss på bortaplan. Det var härligt senast i Västervik och stödet som supportrarna ger oss är oerhört viktigt. Det är sådana här matcher man vill ha jämt. Om man inte inser att vi är inom showbusiness eller inte pallar att spela inför ett par tusen personer på läktaren, så kan man lika gärna lira med Bäcken inför 35 åskådare.
 
Matcherna mot Västervik och Tranås är de roligaste. Det är inte särskilt många på läktaren som är neutrala, utan det här är matcher som föder känslor. Det är också tjusningen med hockeyn - man ser glädjen och man ser sorgen hos både spelare och publik. I kväll ska vi se glädjen - igen..."
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Taif

Lilla Djurgården. Pinsamt att höra...

2012-11-09 @ 20:40:58
Postat av: Taif

Lilla Djurgården. Pinsamt att höra!

2012-11-09 @ 22:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0