Bra med tre poäng även när spelet inte funkar

Bra att Vimmerby vinner med 3-2 mot Tranås inför 900 personer. Tänker främst då på de tre poängen. Ett stort problem dock att man dominerar totalt i två perioder (leder skotten med 32-15) men ändå inte lyckas avgöra – trots 3-0 och massor med chanser.

Likadant var det i den tredje perioden. VH gav TAIF:arna 3-2-målet, efter att ha skänkt bort pucken i egen zon, då man var helt ohotat.
TAIF var riktigt bra de första tio minuterna i avslutningsperioden. Därefter hade hemmalaget några chanser att avgöra, medan Tranås inte var riktigt nära att kvittera (förutom ett par studspuckar i slutminuten). Självklart måste man, som sagt, vara nöjd med tre pinnar, men med tanke på hur matchen såg ut så borde det ha avgjorts betydligt tidigare.

Mariestad slog Västervik med 4-2 i kväll. Det gör att VH nu ligger femma, fem poäng efter Mariestad, Skövde och Västervik med 20 omgångar kvar.

 

Individuell spelarkritik då? Tja, backarna Alexander Andersson och Henrik Tång var stabila som tusan. Dessutom gjorde Emil Wahlberg sin klart bästa match för säsongen. Detsamma gäller Adam Rundqvist. Framåt var Björn Jonasson, Robin Ekström, Jakob Karlsson och Jim Nordh bra. Plus också till hårdarbetande Schelinare, Eric Johansson och Petrus Olivestam. Det blev många... I Tranås var Micael Brancallion dominant.

 

På söndag åker vi till Mjölby och gör avståndet till Allettanplatsen till två poäng.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Supporter

Viktigt med tre poäng, men bjud inte på sådan enkla mål det håller inte längre fram, Modigs får inte dribbla i egen zon kolla Vita hästen och vik dom lägger ut pucken enkelt , ni är inga stjärnor som ska dribbla i egen zon. Men starkt att ta tre viktiga poäng. Nu tar vi Mjölby men gå in med rätt inställning annars får ni stryk. Heja VH vill också tacka VH ultra som hejade på riktigt bra idag

2012-10-05 @ 22:00:31
Postat av: Micke c

All heder åt Ultras! Bra jobb ikväll!

2012-10-05 @ 22:58:15
Postat av: Sittplats

Bra stämning i hallen ikväll,tack vare Ultras så får vi med tre poäng ikväll. Hoppas på samma tryck i hallen mot Mariestad.

2012-10-05 @ 23:14:14
Postat av: Anonym

Bra jobbat i båset Krille ström och Spaak , med att köra lite hårdare vissa spelare på slutet även pp var bättre ikväll VH på rätt vä

2012-10-05 @ 23:20:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0