Kan vi få be om en repris i eftermiddag?

Uselt bloggande de senaste dagarna. Lite resor och mycket jobb är orsaken. Kommer heller inte kunna göra något inlägg i kväll, då jag ska sätta mig i bilen och åka Arlanda tur och retur direkt efter matchen.
 
Dagens match, ja. Seriesjuan Kumla på hemmais. Laget inledde starkt men har nu fyra raka försluster. Man ska dock ha i åtanke att tre av dessa är uddamålsförluster, även om en poäng (förlust 4-3 efetr förlängning) mot jumbon Mjölby senast kanske inte imponerar. Speciellt inte med tanke på att Kumla hade ledningen med 3-1 ända in i mitten av slutperioden.

När lagen möttes i Kumla för knappt en månad sedan, vann VH ganska komfortabelt med 4-2. Kan vi få be om en repris i eftermiddag? Trots att vi saknar fyra duktiga forwards (Marcus Schelin, Rasmus Schelin, Eric Johansson och Robin Ekström).
 
Som vanligt blir målvaktsmatchen oerhört viktig. Kumla har en av seriens absolut vassaste målisar i Tim Harrysson. I fjol stod 20-åringen, som har erfarenhet från flera juniorlandskamper, i Vita Hästen. Den här säsongen har han öppnat riktigt starkt. Höll ett extra öga på honom.
 
Annat av intresse i eftermiddag:
  • Ska Västervik studsa tillbaka efter den veka insatsen senast mot Tranås? I dag väntar Grästorp på bortais. Grästorp är förmodligen hela division 1-Sveriges formsvagaste lag. Eller vad sägs om noll poång och 1-26 i målskillnad på de fyra senaste matcherna?
  • Ska seriens poängtvåa, Fredrik Orrsten i Arboga, äntligen få spräcka sin målnolla? Killen har alltså svarat för noll mål men däremot hela 21 målgivande passningar hittills.
  • Ska Skövde bli första laget att besegra Vita Hästen? Seriefinal i BIllingehov i dag.
  • Derbymatch mellan Tranås och Mjölby. Tranås är stekheta för tillfället och utmanar verkligen om en av Allettanplatserna.
 
.
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0