Lillebror tafsar Storebror i bakhasorna

En omgång kvar innan serien vänder. Och nu är Lillebror bara två poäng bakom Storebror i tabellen. Vi kanske inte helt ska ge upp än?

 

Åtta omgångar spelade och Fredrik Orrsten i Arboga står på 0+15. Assistkung? Eller målsumpare?

 

Alla världens division 1-matcher hamnar ju idag i skuggen av att Vita Hästen har värvat lockoutade Detroitbacken Jonathan Ericsson. Sjukt! Sjukt kul, framför allt! Det sägs att hans ersättningskrav var att Vita Hästen skulle skänka ett antal friplåtar till ett barnsjukhus. Sjukt stort! Så länge Jonthe lirar där är VH2 mitt andra favvolag bakom riktiga VH.

 

Mariestads Bois har fyra oavgjorda på åtta matcher. Svårslagna? Eller rädda att förlora? På onsdag möter vi dem i hemmahallen. Seger där och vi är uppe bland de fyra första. Förlust där – finns inte…

 

Vad tyckte då VH-tränaren Anders Spaak om 6-2 borta mot Mjölby i kväll?
”Jag är nöjd med vår insats, även om vi kanske borde ha klarat av att göra några fler mål. Visst finns det många detaljer att slipa på fortfarande men det ska vi ta framöver.

Starkt av Mariestad att ta poäng mot Hästen i kväll. De måste ha krigat riktigt bra. Kul också att de bevisar att alla lag kan ta poäng mot varandra.

För vår del känns det som vi har tagit ett kliv framåt de senaste omgångarna. Jag är inte ett dugg orolig, utan inser att vi måste ge det här laget tid. Det är många nya spelare i truppen och många saker som ska sitta. Men när det väl gör det, så kommer vi vara riktigt bra.”

 

.


Kommentarer
Postat av: RCA

VIK:s förlust mot Skövde var riktigt sur. VIK gör sin bästa match, av de jag sett, denna säsong. Det kan bara ha varit Skövdes tränare, och möjligen också lagets materialförvaltare, som ansåg att den segern var "rättvis". Motivering på deras hemsida, att "vi hade några riktigt långa anfall", övertygar inte precis heller. Nej, denna drabbning skulle VIK ha vunnit, men ett gigantiskt missförstånd mellan två VIK-spelare och två totalt felaktiga bedömningar av Herr Domare i slutskedet av matchen, gör att det inte blir så. Skövde imponerade inte och jag har svårt att förstå deras placering i tabellen. Men det är många omgångar kvar och när Allettan drar igång hoppas jag att både VIK och Vimmerby är med. Båda dessa lag håller jag för att vara bättre än Skövde iallafall.

2012-10-08 @ 09:52:00
Postat av: Göran

RCA, mycket enkelt i Skövdes fall. Laget har haft en jäkla tur och borde nog ligga sist. Vimmerby och Västevik har haft en jäkla otur med taskiga domslut, svallis och stolpskott. Detsamma verkar för övrigt ha drabbat Bois, när man läser om deras matcher. Attans också att hockeyn kan vara så orättvis! Men visst, som du säger, 19 omgångar kvar och oturen för de drabbade lagen kan ju inte bara hålla i sig!

2012-10-08 @ 20:57:36
Postat av: Hasse

Buhuhu Göran Strid vad alla e dumma mot Skövde. Med tanke på att du uttrycker dina känslor som en 12åring så e de svårt ofattbart att tro att du e 70 eller vad du nu e. Å hur kom Vimmebry in i den här diskussionen??????

2012-10-08 @ 21:45:12
Postat av: Anonym

Göran var du ens och såg matchen? Om du nu var det så såg du den med största sannolikhet ihop med skribenten på SIK's hemsida.
Ingen koll alls!

2012-10-08 @ 22:31:27
Postat av: RCA

Vet inte vem du är, Göran, men jag får väl anta att du är en Skövde-supporter. Om man inte har något vettigt att säga så brukar man dra till med en massa överdrifter och sedan raljera så det ryker om det.

VIK:s tränare inger respekt i det att han alltid försöker göra korrekta värderingar av lagets insatser. Fredrik Ljunggren verkar inte ha några som helst sådan ambitioner. Hans beskrivning av matchen mellan VIK och Skövde är ingenting annat än ett skämt.

Och, Göran, ditt barnsliga inlägg får mig inte att ändra mening. Det är fortfarande en gåta för mig att Skövde ligger i toppen på tabellen.

2012-10-09 @ 07:56:11
Postat av: Jocke

Skövde var riktigt bra!Dom har ett gäng duktiga lirare. Men VIK var också bra. Kunde slutat hur som helst men nu vann Skövde.

2012-10-09 @ 17:37:40
Postat av: Nicke H

Ha ha ha...är du här och skriver med Göran S, ja herre jösses, vad hade BOIS med eran match att göra????

2012-10-10 @ 23:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0