Nu är vi lillebror igen!

Självklart är man besviken över förlusten och på en del spelares insats. Men VIK var bra och det är egentligen inte mycket att älta. De gjorde två mål och vi ett. Så enkelt är det.

 

Nej, mer besviken är jag faktiskt på publiksiffran. Var nästan säker på fullsatt i kväll, men till det fattades närmare 500 pers. Visst är 1322 personer på division 1-hockey i Vimmerby en onsdagskväll i oktober kul och bra på alla sätt. Men ändå… Fast kanske är jag bara nostalgisk i överkant när jag minns hur det var på derbymatcherna mot Oskarshamn och Västervik när man var liten. Tycker att lite av den energin, hettan och innerligheten saknas nu.

 

IK Oskarshamn-Leksand i grannkommunen, SM-final i speedway sex mil åt andra hållet (och på tv), hundratals Champions League-matcher på tv och dessutom allsvensk hockey - samma dag. Utbudet var sannerligen mördande. Det kan också vara en förklaring till publiksiffran.

 

Ser att det sågas friskt i kommentarsfältet i kväll. Har full förståelse för mycket av det som skrivs, men betänk följande:

Vi har spelat sex av 27 omgångar. Vi har två segrar, tre uddamålsförluster samt torsk mot Vita Hästen. Dessutom är det "bara" fem poäng upp till Mariestad på Allettanplats. Dessutom är det ju vi som nu är lillebror i regionen igen. Det kanske passar oss bättre?

 

Apropå publiksiffror: 1227 i snitt efter tre matcher är i alla fall riktigt bra. Vi får glädjas åt det så länge. I division 1 har bara Björklöven (3028) ,Vita Hästen (1922), Skövde (1689), Halmstad (1448) och Mörrum (1268) högre snitt än så länge. Att vi kan räkna in en enkronasmatch och ett derby mot Västervik i vår statistik, bryr vi oss inte om just nu. Vi måste ju få ha något att glädjas åt fram till på fredag, då Tranås tydligen ska få sota för det som hände i kväll. Det har flera av killarna i laget redan lovat på twitter. Och jag litar blint på dem.

 

.


Kommentarer
Postat av: Danne

Anledningen till publiksiffran kanske kan vara att många som såg eländet mot Hästen visste bättre än att betala hundra spänn för den här skiten. Nej, Spaaken borde hänga jävligt löst efter denna inledning på säsongen. Hans brist på känsla i båset är ju på intet sätt någon nyhet för alla som följer Vh. Den största gåtan är väl hur han kunde få förlängt till denna säsong...

2012-10-03 @ 23:12:45
Postat av: Berg

Ge det en-två dagar så låter det lite annorlunda. Direkt efter matchen är känslorna utanför.

Höll med i allt du skrev förra inlägget. Läskigt, men så stod vi grannar på läktaren.

Publiksiffran ska du mig inte vara besviken på. Är nog mest nostalgi. Allt är lite enklare nu. Tv, dator, mobil så kan man få reda på resultatet.

Det glider nog ner igen till fredagsmatchen. Det får man ta. Många supportrar som skippat försäsongen - de är inte vana vid det hårda spelschemat. :)

2012-10-03 @ 23:19:35
Postat av: Anonym

Hur känns det idag då ??

2012-10-04 @ 07:02:05
Postat av: Berg

Tack bättre.

2012-10-04 @ 13:28:45
Postat av: VH fan

Spaak behöver nog röra runt i femmorna.Så att alla stjärnor förstår att det är allvar.

2012-10-04 @ 17:31:39
Postat av: Anonym

Vad bra

2012-10-04 @ 18:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0