Peter Nylander till Hästen. Brorsan också på väg?

I dag presenterade Vita Hästen värvningen av hockeyveteranen Peter Nylander. Nylander är ytterst välmeriterad med drygt 350 elitseriematcher och två säsonger i KHL, men det är några år sedan. De två senaste säsongerna har 36-åringen spelat ytterst sparsamt i bland annat svenska division 1 samt i Norge, Tjeckien och England. Den här säsongen har han ännu inte spelat någonting, men har tränat ihop med Huddinges division 1-lag.
 
Vita Hästen sägs också föra diskussioner med den ännu mer meriterade brorsan Michael Nylander, 40 år, med närmare 1500 matcher på elitnivå (NHL, Elitserien, landslaget, Finland, Ryssland, Schweiz m.m.)
 
Vore ju onekligen lite coolt om vi får möta en femma där tre av spelarna är Jonathan Eriksson samt bröderna Nylander, i matchen om ett par veckor.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: RCA

Såg matchen Vita Hästen-VIK på nätet. Jag tyckte att Hästen såg väldigt starka ut, måste jag säga. VIK hade inte mycket att säga till om där. Det såg stundvis ut som två lag från olika divisioner. Trodde personligen att östgötarna skulle vara lite sämre denna säsong, men icke. De har ett mycket skickligt lag - kanske Allsvenskan nu då?

2012-10-12 @ 10:49:27
Postat av: Ett Hästen fan

Ska bli riktigt intressant och se vad dem går för :)
Roligt att höra "RCA"! =)

2012-10-12 @ 15:33:57
Postat av: Anonym

Går inte Hästen obesegrad genom serien nu, så är det ett praktfiasko om nu inte Hästen går i konkurs innan serien slut, tror inte nyförvärven spelar gratis som i många av dom andra lagen i serien, vi väntar med spänning för ekonomin är inte bra med bl.a stora skulder till kommunen

2012-10-12 @ 21:09:51
Postat av: hjärnceller

Hur kommer det sig att så många ovetande, kastar ur sig saker innan dom vet? den p å v e r k a r inte hästens ekonomi, riktad finans.

2012-10-13 @ 23:56:28
Postat av: Benjie

Jonte såg bra ut i sin första match igår,trots att han hade det lite kämpigt i slutet av perioderna, man ser att det finns ett stort spel i honom. Peter Nylander tycker jag gjorde en bra match, trots att han ska vara en mer defensiv hårt jobbande forward, så visade han prov på riktigt fina handleder ett par gånger!

2012-10-18 @ 17:13:30
URL: http://benjies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0