Och så här tycker experterna

Några länkar till Peking-sidor (med något undantag), som skriver om matchen mellan VH och VH:

 

http://www.vitahasten.se/news.asp?teamID=2078&newsID=262612

http://www.dragskott.blogspot.se/

http://afterice.se/2012/october/13e-raka-vinsten-fixad.html#comment

http://www.nt.se/sport/

http://www.folkbladet.se/sport/

 

 

.


Kommentarer
Postat av: PS (Hästen Fanz)

Jag tycker ni gör en jättefin match! Är min åsikt...

PP-Spelet erat, är precis som vårat..Alldeles för odistinkt och långsamt. Måste vi nog lära oss lite utav lagen i HA, som skjuter, skjuter och skjuter.

Jakob Karlsson! Var rädda om den killen...Riktigt duktig. Hade förväntat mig mer utav eran förstafemma, som har hög kapacitet. Markus Modigs är också en spelare med hög potential som ni har. Är riktigt skicklig med pucken.

Numret mindre var ni...Men ni hade med lite tur kunnat få med er en pinne hem. I slutet var det nervigt...Minst sagt! Men med första 10 i första, och med första 10 i andra så är ändå segern rättvis till oss.

Jag tycker ändå att ni är ett stabilare lag än Västervik, och jag tror ni kommer att ta en Allettaplats på deras bekostnad...Men då måste ni få ordning på PP, och vara mer distinkta i egen zon.

Fortsatt lycka..Återses därnere i November för ny drabbning ;)

MVH Patrik.

2012-10-25 @ 00:57:09
Postat av: Berg

Något nytt om Ekström?

2012-10-25 @ 15:07:57
Postat av: RCA

"Jag tycker ändå att ni är ett stabilare lag än Västervik...", skriver PS. Hm, är rädd för att han kan ha rätt där. VIK:s två senaste hemmamatcher, mot Mjölby och Tranås, var rent ut sagt bedrövliga från VIK:s sida. Ja, mot Tranås var det mer än så. Uslare än uselt, typ. Det såg ut som en samling pojklagsspelare som virrade omkring på isen utan mål och mening med någonting. Det kanske blir så ibland under en säsong, men fan tro't. Nej, VIK har inte spelarmaterial för Allettan denna säsong.

2012-10-26 @ 08:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0