Skador, lite VIK, kronhjortsfilé och Jehovas Vittnen

Jonathan Ericsson i Vita Hästen och Jhonas Enroth i Huddinge. Näste NHL-stjärna i division 1 verkar kunna bli Nicklas Grossman, som är på väg till Åkers Hockey. Synd att vi inte har nån NHL-lockoutad Vimmerbygrabb.

 

Schelin, Schelin, Eric och Ekis. Nu fyra vassa forwards på skadelistan. Robin Ekströms röntgen visade lyckligtvis att inget var brutet eller trasigt, men det är ännu oklart hur det är med ledband etc. Riktigt ont har han i alla fall och lär nog bli borta ett tag.

 

Basketklubben Stockholm Eagles sparkar sin coach Milan Rondovic. Montenegrinen får gå ”på grund av språkförbistringar” och att han inte har kunnat kommunicera tillräckligt bra. Ny coach blir Marko Simonovic. Från Serbien…

 

Västervik-Tranås 0-3. Okej, Tranås verkar vara inne i ett stim! Men bara 14 skott på mål under tre perioder från hemmalaget? Det är ju ungefär vad Jojje och Hedblad brukar skicka iväg i sitt första byte. Vad hände?

 

Kan nån berätta för mig vad själva poängen är med att ”live-twittra” resultat från Elitserien och Allsvenskan? De som bryr sig får det snabbare, mer tillförlitligt och mer levande från minst 100 andra källor.

Apropå Västerviks IK, så har de idag gjort klart med en ersättare för backen Johan Andersson (i fjol i Vimmerby), som la ner säsongen redan innan den hann börja och drog till Norge istället. Det är IK Oskarshamns J20-back, Erik Gustafsson, som ansluter. Erik var i fjol utlånad från IKO till VIK under en kortare period.


Fildelarna på PirateBay dömdes att betala närmare 50 miljoner i skadestånd till skivbranschen för att ha kopierat musik. Klottrarare i Örerbro dömdes att betala drygt 150 000 kronor i skadestånd till den drabbade fastighetsägaren. Skadeståndet till killen som rånades, lämnades att dö på tunnelbanespåret och fick foten mosad av tåget, stannade däremot på omkring 5 000 riksdaler för sveda och värk. Allvarligt talat, lagstiftare? Hur tänkte ni där?

 

Nu är det visst livsfarligt med energidrycker igen. För att lyckas med bedriften att bli allvarligt koffeinförgiftad behöver man få i sig cirka 10 gram koffein, vilket motsvarar ungefär 200 koppar kaffe i hyfsat rask takt. I en burk energidryck finns koffein motsvarande det som EN kopp kaffe innehåller. Så man lär nog stryka med av vattenförgiftning eller till och med drunkning långt dessförinnan.

 

En son på Rookie i Hultsfred och en på Halloweenfest. Då passar föräldrarna på att smita iväg till Brygghuset. Är redan sjukt sugen på den kryddstekta kronhjortsfilén med västerbottenkrokett.

 

Apropå Halloween, så hörde jag att medlemmarna i Jehovas Vittnen inte firar det. De gillar förmodligen inte konstigt klädda främlingar som knackar på ens dörr och sedan tränger sig in?

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Jorma (O-Hamn)

Och ungdomsgänget i Kåredala fick ingenting och parkeringsmördaren i Landskrona likaså i stort sätt. Det glömde du nämna. Sunt har blivit osunt och osunt har blivt sunt i Absurdistan 2012. Väntar med spänning på 2014..

2012-10-27 @ 00:40:08
Postat av: Bulle

Underhållande krönika. Den om Jehovas Vittnena var mitt i prick.

2012-10-27 @ 01:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0