Smått och gott inför Vita Hästen-Vimmerby

I hemmamatchen mot Vita Hästen tidigare i höstas, visade Norrköpingslaget upp ett oerhört stabilt spel och manövrerade ut Vimmerby med 4-0. Effektivt framåt och robust bakåt. Under den första perioden av matchen var Vimmerby i stort sett överkört. Sedan dess har det ju hänt lite. Vita Hästen har gått som tåget och har bland annat fått in Detroit-proffset Jonathan Eriksson i truppen - om än tillfälligt. I kväll, när lagen möts i Norrköping, är det Jonthes tredje och sista match med gänget. För den här gången i alla fall.

 

Räkna dock med ett revanschsuget Vimmerby i kväll.

- Det första perioden hemma mot Hästen var inte bra. Vi spelade alldeles för naivt. Vi kom ut och var på tok för barnsliga i vårt agerande. Sedan blev det bättre, men det gäller att ha saker och ting på rätt ställe, säger VH-tränaren Anders Spaak.

 

Efter den lite halvknackiga inledande rundans nio omgångar (fyra retliga uddamålsförluster samt nederlaget mot Vita Hästen), har Vimmerby nu börjat röra på sig. Den andra rundans första tre matcher (Grästorp, Arboga och Skövde) har resulterat i nio poäng och 21-4 i målskillnad.

 

I laget saknas i kväll fortfarande kusinerna Schelin och Eric Johansson (samtliga skadade). Anders Spaak mönstrar därför exakt samma formationer som besegrade Skövde med 5-2 i söndags, vilket även innebär att det blir Calle Brattenberger som vaktar målet.

 

Har samlat ihop lite Norrköpingslänkar där det skrivs inför kvällens möte. Både Norrköpings Tidningar och Folkbladet kör förhands, på Hästens hemsida intervjuas tränare Klüft, forumtråden på Hästen Fanz sida börjar fyllas och på Vita Hästens webb-tv kan du se och höra Gustav Gardells funderingar.

 

En hel del Vimmerbyfans kommer bege sig till Norrköping i kväll. Du som inte har möjlighet att följa matchen på plats i Himmelstalundshallen, kan se den live via nätet. 89 riksdaler kostar det och här köper du matchkoden.

 

.


Kommentarer
Postat av: Peking

När du säger "en hel del supportrar", är det typ 20 eller blir det buss?

Svar: Ingen buss. Däremot verkar det vara en hel del bilar + Vimmerbybor i förskingringen (Stockholm, Örebro, Linköping och Norrköping) som ska dit. Tippar på kanske mellan 50 och 100 pers totalt.
vhbloggen.blogg.se

2012-10-24 @ 11:58:11
Postat av: Peking

okej, kul :) välkommna till sveriges huvudstad ;)

2012-10-24 @ 13:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0