En kort sammanfattning av kvällen

Eftersom jag inte hade möjlighet att själv följa Vimmerbys match borta mot Arboga i kväll (vare sig live eller på webben), följer här en kort sammanfattning av vad jag hann snappa upp från experterna på twitter:

 

”De hatade seriefavoriterna, tillika EPA-bönderna från Vimmerby, som håller dålig division 2-klass och inte ens kämpar i det de företar sig, förlorade i kväll mot ett av series sämsta lag. Något som man gott och väl kan skratta åt nu. En STOR skräll dessutom. Men enligt en av traktens sämsta matchrapportörer, som var på plats i Arboga, spelade de i alla fall både bra och roligt. Vimmerby var redan sedan tidigare hatade, men i och med förlusten i denna den andra omgången så är de redan DÖDA i betraktarnas ögon. Den stora frågan efter den här kvällens katastrofala framträdande är vem av Vimmerby Hockeys stjärnor som först ledsnar på ynkliga 15 minuters speltid.”

Huruvida Arboga (som vann med 2-1) gjorde en stark insats eller ej, framkommer ej.
25 omgångar återstår av division 1
.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: VITA HÄSTEN

Att vimmerby inte skulle skriva om förlusten på hemsidan var väntat, kommer väl i dec. eller så.
Har man trott att vimmerby är favoriter till serieseger så bevisar man bara sin okunnighet.
Själv tror jag Vimmerby mycket väl kan ta sig till allettan men det kommer inte bli lätt.
Inget lag kommer garanterat dit, inte ens Hästen. Men VIK, Taif, Kumla Vimmerby, Mariestad; skövde, Hästen är lag som kan gå dit.
TRE SKA BORT....

2012-09-20 @ 10:15:38
Postat av: Anonym

Det är lustigt hur man kan hylla ett lag så pass o dra hit hårt överskattade spelare baserat på elite prospects-statistik o sedan säsongen efter byta, till ett annat lag 5 mil härifrån, slicka röv på sina idoler (som han följde efter) o sedan sitta o göra sig dum mot samma lag han säsongen innan var så nöjd med?
Undrar hur länge de vill ha dig där i Västervik..

2012-09-20 @ 22:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0