En påse tisdagsblandning

Ibland kan man ju börja undra. Idag, efter tre spelade omgångar, varslade Brunflo IK sin sportchef, Jens Nordin, om uppsägning. På grund av dålig ekonomi!?!? Enligt LT är det de ”ökade kostnaderna” som gör att klubben måste varsla Nordin. Ökade, från och med när?
– Vi har inget val. Om vi inte gör någonting nu så kommer vi inte att klara upp det här. Kostnaderna har dragit i väg. Vi har varslat Nordin från 1 oktober och vi har tre månader på oss att öka intäkterna, säger ordförande Bo Söderholm.
Ehh… Ursäkta, men vilka kostnader är det som under de tre första omgångarna har dragit iväg så till den milda grad att man måste varsla sportchefen?

 

I söndags åkte succénykomlingen i E-serien, Västerviks IK, på sin första förlust för säsongen (3-6 hemma mot Kumla). Och visst, inlånade keepern från Oskarshamn, Alexander Bengtsson, kanske inte gjorde någon av karriärens vassaste insatser. Men att han därför ska tvingas höra ”In med K-P” från sina egna fans, lär väl ha känts ”så där”.

 

Är det bara jag som inte fattar uppståndelsen kring Kent McDonell till Karlskrona?

 

Jag har två väldigt goa vänner i Brunflo, men jag måste ändå ställa mig frågan. Om nu utgifterna har skenat groteskt för Brunflo ”de första tre omgångarna”: Hur har man då lyckats göra så ofantligt lite med de pengar som redan nu är slut? Noll poäng och 4-15 i målskillnad.

 

Är det bara jag som inte fattar hur det gick till när Troja/Ljungby helt plötsligt tog ledningen i Allsvenskan?

 

En twittrare lovade i eftermiddags att han skulle simma till Gotland i kväll om hans IK Oskarshamn skulle slå Djurgården. Han siktades för övrigt alldeles nyss av Silja Europa med badring och pannlampa norr om Byxelkrok och håller därmed tidsschemat.

 

Vad Vimmerbys mest enögde DIF:are, Viktor Allvin, kommer att ta sig till efter kvällens förlust är ännu oklart. Själv sa han att han skulle tröstäta godis, men det känns lite tunt, för oss som känner honom.

 

Visst har Vita Hästen tre segrar på tre matcher och är ett ruskigt bra lag. Men här snackar vi ändå två uddamålssegrar + Grästorp. Inget som vi i alla fall behöver känna oss helt slagna på förhand av inför fredagens stekheta enkronasmatch.

 

Ganska kul att alla tidningar alltid ska förklara ordet ”Twitter” med ”mikrobloggen Twitter”. Vilket är mest bekant, ordet ”mikroblogg” eller ordet ”Twitter”?

 

Hörde att Vita Hästen-Fanzzzzz…en skulle klä ut sig till Astrid Lindgren-figurer när de kommer hit på fredag. Så synnerligen nyskapande och originellt. Man undrar var dessa påhittiga spjuvrar får allt ifrån

 

2010 förlorade Djurgården en rekordjämn finalserie mot HV71. I kväll slog Oskarshamn Djurgården borta på Hovet. För några veckor sedan slog Vimmerby Oskarshamn i en träningsmatch i ladan i Vimmerbaj. Och vad vill jag då ha sagt med detta…?

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Berg

Är nog bara kul om Hästen-gänget klär ut sig till Pippi. Det är ju inte direkt så att vi skäms för Astrid Lindgren.

Så vill de retas borde de ju klä ut sig till Nils Holgersson eller något från Selma Lagerlöf mm.

Men det är ju kul att det kommer lite motståndarfans till hallen. Börjar de sjunga Astrid-sånger lovar jag hänga på. De är ju bra!

2012-09-26 @ 13:30:51
Postat av: Hästen Go!

Fest på fredag!

2012-09-26 @ 16:01:40
Postat av: Vik

kanske osmakligt att ropa in med Kp, men håller man nollan borde man väl få stå nästa match.

2012-09-26 @ 16:41:40
Postat av: Molle

Tanken är inte att retas utan att hjälpa er skapa lite feststämmning. Glömmer inte förra året i allettan då det var ett jävla drag och efterfest i bowlinghallen med ett gäng glada VH supportrar. Har varit trevligt varje gång vi varit i Vimmerby och nu tänkte vi skoja till det lite.

MVH Molle Ordförande Hästen Fanz.

Svar: Får väl ge beröm tillbaka och säga att det alltid har varit trevligt att ha er här. Vi ses på fredag. Varmt välkomna allihop!
vhbloggen.blogg.se

2012-09-27 @ 13:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0