KRIF:s tränare tror på stenhård drabbning

Fick just tag på KRIF:s tränare, Daniel Eriksson, som satt i bussen på väg upp till Vimmerby. Liksom för Vimmerby är det ju det ”svåra” andraåret i division 1 som väntar för Kallinge. Likheterna lagen emellan tar dock inte slut där. Både Vimmerby och Kallinge tippas också vara med och slåss om en Allettanplats i sina respektive serier.

- Både vi och Vimmerby gjorde en fantastisk säsong senast och båda lagen ser minst lika bra ut i år. Vi möttes i en tät och jämn match för några veckor sedan (KRIF-seger med 5-3) och jag räknar med en stenhård drabbning mellan två mycket bra hockeylag i kväll. För oss är det perfekt att få en match mot bästa tänkbara motstånd inför seriestarten, säger Daniel Eriksson.
KRIF kommer till Vimmerby med helt ordinarie lag, så när som på Victor Gibbs Sjödin, som dras med en lätt skada och sparas ”för säkerhets skull”.
- Jag är jättenöjd med vår försäsong. Vi har 6-1 i matcher och för varje match vi spelar tar vi små steg framåt. Det är viktigt att skapa en vinnande trend, så vi tar verkligen kvällens match på allra största allvar. Inte minst med tanke på att det är genrepet inför seriepremiären.

Kallinges mål den här säsongen är att etablera sig som ett stabilt division 1-lag.
- Vi måste ha rimliga ambitioner. Det är bara vår andra säsong i ettan och vi ska inte ta oss vatten över huvudet. Jag tycker att Olofström, Mörrum och Kristianstad känns som solklara favoriter i vår serie, säger Daniel Eriksson.
- Om man ser på E-serien, så är jag alldeles säker på att Vimmerby går en jättebra säsong till mötes. De har fyllt på, breddat och spetsat sin trupp, men mest imponerande är ändå att de har så oerhört många egna produkter i truppen. Kolla bara klubbens senaste värvning, då Marcus Modigs skrev på, säger Daniel Eriksson, som avslutar med att ge ett tips på en spelare i KRIF att hålla koll på i kväll.
- Vår lille amerikan Vincent Scarsella är en riktigt spännande spelare. En playmaker som kan göra det där lilla extra. Å andra sidan finns det många spelare i vårt lag som jag hoppas att Vimmerbypubliken får anledning att se upp med, skrattar Daniel Eriksson.


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0