Olivestam tillbaka i laget i kväll

Snart rullar Vimmebry Hockeys spelarbuss in i Arboga och det är bara ett par timmar kvar till säsongens andra division 1-match. Som du känenr till blev det storseger i premiären i söndag, 10-3 hemma mot Grästorp. Arboga fick långt ifrån en lika lycklig start, då man fick åka hem från Västevik med 8-4 i arselet. Laget brukar dock vara klart bättre i sin hemmahall och kommer garanterat bjuda betydligt bättre motstånd än vad Grästorp gjorde i premiären.

Efter en tids skadeuppehåll är kvicksilvret Petrus Olivestam tillbaka i laget igen. Han ersätter Rasmus Davidsson, som vilas. I övrigt är laget detsamma som senast.
 
Arbogas tränare, Alexander Semjonov, som har två ordinarie spelare borta på grund av skador, säger så här till magazin24.se inför kvällens match:

– Vi är laddade och kommer att kriga för seger. I förra matchen var vi nervösa och gjorde inte en så bra match förutom i sista perioden. Mot Vimmerby måste vi hålla koncentrationen i 60 minuter och inte bara i 20 eller 40 minuter. Det blir ingen lätt match mot Vimmerby. Vi spelar hemma i alla fall. Det är en fördel.

– Vi får inte tappa fokus i matchen. Vi kör för att vinna, som vi gör varje match. I förra matchen tappade vi helt i andra perioden men spelade bättre i tredje. Det måste vi lösa och jag hoppas det blir bättre mot Vimmerby.

 
Hoppa kunna lämna lite rapporter i pauserna.
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0