Spaak: Det går inte vara annat än nöjd

Vimmerby Hockeys tränare, Anders Spaak, var nöjd med det han fick se i säsongens sista träningsmatch. Seger med 5-2 mot Kallinge värmde inför kommande helgs seriepremiär mot hans "gamla lag", Grästorp:
 
"Vi gör återigen en klart godkänd match, så det går inte att vara annat än nöjd. Jag tycker att vi är det bättre laget och vinner rättvist. Utöver de båda målen och ribbskottet, hade inte Kallinge några riktigt vassa chanser på hela matchen.
Offensivt vet vi ju att vi är starka, men jag tycker nästan att det är defensivt som vi imponerar mest i dag. Killarna spelar stabilt och det är bara smådetaljer som jag kan ha synpunkter på. Vi slappnar av lite i den tredje perioden, men det får man ha överseende med.
Kul att se attityden och karaktären hos killarna i den här truppen. Vi kommer få stor nytta av truppens bredd under kommande säsong. I dag saknade vi tre nyckelspelare men har ändå fyra femmor som känns jättestarka både offensivt och defensivt. Och det mot ett mycket bra motstånd dessutom."


.

Kommentarer
Postat av: Dana

Ja Spaak. Ni vinner nog serien !!

2012-09-13 @ 05:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0