Spaaks tankar inför eftermiddagens match

Game day! Spelarbussen letar sig för närvarande genom nordvästra Småland och rullar snart in i Skaraborgsbygden. Slutdestination: Skövde. Klockan 16.00 är det nedsläpp mellan Skövde IK och Vimmerby Hockey i division ett och VH-tränaren Anders Spaak är förberedd på en tuff match.

”Jag har inte sett Skövde än i år, men det verkar som att de har fått tillbaka arbetsmoralen. I fjol tycker jag att de vek ner sig när det blev tungt emot. I år känns laget fräschare och mer hemvävt, vilket också borgar för just en högre arbetsmoral.

För vår egen del måste vi ta kampen på ett bättre sätt än vad vi gjorde i förlustmatchen mot Arboga. Jag tycker att vi spelade ganska bra hockey, men eftersom vi rent spelmässigt var ganska överlägsna så kändes det också som att vi blev lite för bekväma i närkampspelet och framför båda målet – speciellt framför motståndarmålet. I dag gäller det att vi är i ansiktet på målvakten hela tiden. Jag brukar säga till killarna att masken ska ligga i hörnet varje gång han blockerar pucken. Det vill jag se i dag.

 

Vi har haft jättebra träningar under veckan och hade också ett bra snack efter matchen mot Arboga. Alla killarna är på det klara med att det krävs ett enormt hårt jobb för att få med oss poängen - oavsett motstånd. Om man jobbar hårt utan puck blir också spelet med puck betydligt effektivare.
I laget utgår Rasmus Schelin, som har en lättare skada. In kommer istället Rasmus Davidsson, vilket gör att vi ändrar lite i femmorna jämfört med senast.”

 

 

Vimmerbys lag i eftermiddag:

 

Målvakt:

Calle Brattenberger

 

Förstafemman:

Henrik Tång – Emil Wahlberg
Simon Dahl – Adam Rundqvist – Robin Ekström

 

Andrafemman:

Oscar Carlsson – Tobias Jonsson

Jim Nordh – Jakob Karlsson – Björn Jonasson

 

Tredjefemman:

Jacob Isaksson – Alexander Andersson

Markus Modigs – Pierre Gustavsson – Marcus Schelin

 

Fjärdefemman:

Martin Modigs – Christopher Lundqvist

Eric Johansson – Rasmus Davidsson – Petrus Olivestam

 

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0