Tungt avbräck för Vita Hästen

Vita Hästen verkar få lämna tungt meriterade backen Stefan Erkgärds hemma, då pållarna gästar Vimmerby ishall på fredagskvällen. Erkgärds, som bland annat har drygt 150 Elitseriematcher och lika många allsvenska matcher på kontot, klev av i den andra perioden i Hästens förra match med en lower body injury - i det här fallet översatt till "fotskada". Junioren Daniel Fälton kommer sannolikt ersätta. Det ryktas även om ytterligare en betydande pjäs som tvingas kasta in handduken, men jag har inte lyckats luska ut namnet ännu.
 
I fjol var de på vippen att ta sig till Allettan. I år kommer de inte ta sig någonstans. Fyra omgångar in i division 1-säsongen kommer det i kväll uppgifter om att Rättviksklubben, IFK Ore, lägger ner A-lagsverksamheten med omedelbar verkan. Får nog anledning att återkomma till detta, men det skulle inte förvåna om det har nåt med pengar att göra.
 
En helt annan sak:
Malou von Siwers hade idag Lasse Berghagen som gäst i sitt, snällt sagt, sjukt värdelösa förmiddagsprogram i TV4. Följande konversation ska då ha utspelat sig:
Malou: Jag har förstått att Karl Lagerfelt har varit en viktig inspirationskälla för dig?
Berghagen: Ehh, nej...? Du kanske tänker på Erik Axel Karlfeldt – diktaren?
Herregud...!
 
Sex raka förluster i Elitserien och omkring 3000 åskådare på läktaren. Jag är också i det närmaste chockad över AIK:s publiksiffra i kväll. Tänk att Solna-föreningen ändå har så många närmast sörjande.
 
Känns som jag har sagt det förr. Men det är fredag kväll kl 19.00 som gäller. Vimmerby Hockey-Vita Hästen. Fri entré för alla.
 
.

Kommentarer
Postat av: Sthlm

För oss som inte har möjlighet att se matchen ikväll så skulle det vara uppskattad om någon har möjlighet att lägga upp en filmsnutt (tex youtube) efter matchen så man har möjlighet att insupa atmosfären lite i efterhand... tackar

2012-09-28 @ 08:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0