Fullbokade bussar och reserverad läktarsektion

Med reservation för eventuella dubbelbokningar eller avhopp, så är nu samtliga 110 platserna i morgondagens båda supporterbussar till Norrköping bokade. Vita Hästens kansli har reserverat Himmelstalundshallens F-sektionen (avsedd för bortafans) till Vimmerbysupportrarna (uppskattningsvis totalt 150-200 stycken).

 

Brottningen försvinner från OS. Och? Äntligen! Regler som får cricket att verka lättbegripligt, korrupta domare och gubbslemmiga pampar som kör över allt och alla. IDrotten har faktiskt bara sig själv att skylla. Synd bara att det är en OS-gren med starka svenska traditioner. Fast vi är ju bra i många andra OS-idrotter, såsom exempelvis…. eh… lerduveskytte, fälttävlan, kanot och segling. Kan vi hoppas på att varpa eller stångstötning tar brottningens plats?


Häromdagen förlängde Västerviks IK med sin tränare, Mattias Karlin. I dag ryktades det att 20-årige succéforwarden Patrik Karlkvist, som värvades från Södertälje J20 till den här säsongen, fortsätter i klubben. (EDIT: Hann knappt trycka på "publicera-knappen" innan jag fick ett mess där man från VIK-håll dementerar ryktet om Patrik Karlkvist. Jag, en lättlurad bloggare, ber å min och å mina tre felunderrättade källors vägnar, om ursäkt för detta). Klart är i alla fall att backen Dennis Fröland fortsätter i VIK.

 

Apropå Västervik. Det är inte bara i Allettan som det spelas en ruskigt viktig omgång i morgon. Även i Fortsättningsserien E är det läge för nerverna utanpå tröjorna. Att sjukt formstarka trean Kumla (31 poäng) vinner borta mot Grästorp får vi väl förutsätta. Vikten av matchen mellan ettan Västervik (34 poäng) och tvåan Tranås (34 poäng) behöver väl därför knappast förklaras närmare.

Efter morgondagen återstår bara en omgång. Och i den möts Kumla och Västervik. Vilken avslutning!

 

TigerTeve kan nu nu se en intervju med VH:s skyttekung Björn Jonasson, där han bland annat berättar om valet att stanna i Vimmerby samt vädrar sina tankar inför avslutningen av Allettan.

 

.


Kommentarer
Postat av: Hoppla

Vi åker ju nästan med lika mycket folk till Himpa som Västervik har på sina hemmamatcher.

2013-02-12 @ 17:38:39
Postat av: Heja

Ja, ni får nog bragdmedalj för det "hoppla"

2013-02-12 @ 20:18:25
Postat av: xl

kul att ni får ihop lite folk annat var det på 90 talet då hade Västervik fulla hallen o ni några hundra , huttrande i erat kylskåp till hall. Västervik kommer igen var så säker , stora saker pågång , som att duktiga backen fröland förlängt o tränaren karlin klar för ännu en säsong .

2013-02-12 @ 20:45:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0